Close sidebar
Close sidebar

Zeci de romani din toate colturile tarii au venit in Capitala pentru a vedea parada de 1 Decembrie

Au venit din toată ţara, au bătut sute de kilometri ca să fie la Arcul de Triumf de Ziua Naţională a României. Nu pentru că trebuiau să fie prezenţi la parada militară, ci pentru că aşa le-a cerut inima lor de români adevăraţi!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Au venit din toată ţara, au bătut sute de kilometri ca să fie la Arcul de Triumf de Ziua Naţională a României. Nu pentru că trebuiau să fie prezenţi la parada militară, ci pentru că aşa le-a cerut inima lor de români adevăraţi!

Multi dintre participantii la parada din Bucuresti au venit din Piatra Neamt, Valea Calugareasca, chiar si din Oradea.

In zona de acces spre arcul de triumf din capitala coada se intinde pe cateva sute de metri.O ocazie numai buna pentru un cantec patriotic.

 „E prima data cand venim la un astfel de eveniment si e prima data cand venim la un astfel de eveniment si este o bucurie si pentru noi si pentru copii”, a declarat o familie.

Cei care au ajuns deja in fata au inceput sarbatoarea cu joc si cantec, sa mai incalzeasca atmosfera!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Iata-i si pe cei mai bine imbracati participanti la parada, un grup de ciobani autentici din Gorj!

Ca la un semnal, toata lumea devine atenta. A inceput parada! Observatori de elita, copiii! Atractia zilei, a fost fara doar si poate, prezenta avioanelor si a elicopterelor!

Si la Timisoara romanii au iesit in strada! Un pui de roman, nascut in Statele Unite, imparte stegulete tricolore noilor sai prieteni.

„Pentru mine inseamna o tara foarte faina. Si mereu rosu flutura-n vant”, a declarat un participant la parada.

„Ca fiecare parinte trebuie sa invatam traditia tarii noastre, sa afle si copiii nostri, si nepotii nostri si asa mai departe”, a mai spus un alt participant la eveniment.

Si daca tot e mare sarbatoare este loc si pentru juraminte. La Oradea ziua naţională a inceput cu juramantul iubirii.

"Jur sa te iubesc din toata inima din tot sufletul si cu toata puterea mea. Asa sa-mi ajute dumnezeu  Domnisoara Tarau Minodora Maria, vrei sa fii sotia mea?...Da"

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI