Close sidebar
Close sidebar

Zeci de strazi din mai multe localitati ale judetului Constanta, inundate in urma ploilor din ultimele ore

Zeci de strazi din mai multe localitati ale judetului Constanta, antre care municipiul resedinta de judet, Cernavoda si Medgidia, au fost inundate in urma ploilor din ultimele ore, iar pentru evacuarea apei au intervenit atat pompierii de la ISU Dobrogea, cat si reprezentanti ai Regiei Autonome de Apa.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui comunicat al Regiei Autonome de Apa Judeteana (RAJA) Constanta, pana vineri, la ora 8.30, la dispeceratul societatii s-au inregistrat 39 de sesizari pentru municipiul Constanta, Medgidia, Eforie Nord, Cernavoda, Mihail Kogalniceanu, Cumpana, Ovidiu si Agigea.

Si in Mamaia ploile au inundat strazile.

Cele mai multe sesizari- 15- au fost din municipiul Constanta, iar noua reclamatii au fost primite din Medgidia. In Eforie Nord s-au inregistrat opt sesizari, iar in Cernavoda patru reclamatii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Potrivit reprezentantilor ISU Dobrogea, pomperii intervin la ora transmiterii acestei stiri pentru evacuarea apei pe unele strazi din centrul orasului Cernavoda, unde apa aproape a acoperit cateva masini parcate.

Reprezentantii RAJA Constanta au precizat ca echipele de interventie au raspuns la toate aceste solicitari, iar in prezent toate sunt in curs de rezolvare.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI