Close sidebar
Close sidebar

Zeci de tineri curajosi s-au intrecut pe zapada si apa, la Paltinis. Adrenalina i-a facut pe unii chiar sa renunte la haine.

Nivelul adrenalinei am spune c-a ajuns la cote maxime pe partia de la Paltinis, dupa ce impatimitii sporturilor de iarna au luat cu asalt partia, in acest weekend.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu schiurile sau cu placa, participantii si-au aratat indemanarea nu doar pe zapada, ci si pe apa. Peste 50 de temerari au incercat sa traverseze cu schiurile sau cu placa lacul aproape inghetat de la baza partiei. Putini, insa, au si reusit.

Concurentii au  sarit peste o  trambulina de un metru si au aterizat direct in apa aproape inghetata. Unii au avut nevoie de un pic de ajutor ca sa ajunga la liman.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Dar ce simti cand aterizezi in apa aproape inghetata, in chiloti? Nu mai simti nimic!"

"Se poate incumeta oricine? Cine are un pic de fizic de sportiv si curaj iti trebuie. Bine, tuica se poate numi un pic de curaj!"

Din peisaj nu au lipsit nici ambarcatiunile inedite sau costumatiile din povesti.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI