"Care @elonmusk vă place mai mult?", a scris Zelenskiy pe  Twitter, oferind două răspunsuri: unul care susține Ucraina, altul care susține Rusia.

Elon Musk și Volodimir Zelenski se ceartă pe Twitter

Miliardarul a propus ca alegerile din regiunile anexate de Rusia să fie supravegheate de reprezentanți ONU. Iar dacă oamenii vor decide acest lucru, Rusia se va retrage.

"Dragă @elonmusk, când cineva încearcă să fure roțile mașinii tale Tesla, asta nu îl face proprietar legal al mașinii sau al roților. Chiar dacă susține că au votat în favoarea lui", a răspuns pe Twitter președintele Lituaniei, Gitanas Nausėda.

Citeste si: Un colonel legendar al aviației din Ucraina, ucis în Marea Neagră. El a condus divizia de piloți "Fantomele Kievului"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 "Să încercăm asta atunci: voința oamenilor care locuiesc în Donbas & Crimeea ar trebui să decidă dacă fac parte din Rusia sau din Ucraina". El a spus că nu-i pasă dacă propunerea sa este nepopulară, argumentând că îi pasă "că milioane de oameni pot muri inutil pentru un rezultat esențial identic".

"Rusia are o populație de >3 ori mai mare decât cea a Ucrainei, astfel încât victoria Ucrainei este puțin probabilă într-un război total. Dacă vă pasă de oamenii din Ucraina, căutați pacea", a postat el pe Twitter.

Ucrainenii și alți oficiali europeni nu-l susțin pe Elon Musk

"Cei care propun ca Ucraina să renunțe la poporul și pământul său- probabil nu pentru a răni orgoliul lui Putin sau pentru a salva Ucraina de la suferință- trebuie să înceteze să folosească cuvântul "pace" ca pe un eufemism pentru "a-i lăsa pe ruși

să ucidă și să violeze alte mii de ucraineni nevinovați și să acapareze mai mult pământ.”, a spus Ministrul ucrainean de Externe Dmytro Kuleba.

Citeste si: Jurnalista rusă Marina Ovsiannikova a dispărut. Ea ar fi evadat din arestul la domiciliu, împreună cu fiica ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si