Close sidebar
Close sidebar

Zelenski: Anul 2023 va fi anul victoriei în războiul împotriva Rusiei

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis un mesaj plin de speranță de Anul Nou 2023: ”Va fi anul victoriei în războiul împotriva Rusiei”. El își îndeamnă poporul să fie unit.

Mircea Pop,

Zelenski: Anul 2023 va fi anul victoriei în războiul împotriva Rusiei

[Sursa foto: Volodimir Zelenski - Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Anul acesta a început pe 24 februarie. Fără prefeţe şi preludii. Devreme. La ora 4. Era întuneric. Era gălăgie. A fost greu pentru mulţi şi înspăimântător pentru unii. Au trecut 311 zile. Încă poate fi întuneric, gălăgie şi complicat pentru noi. Dar cu siguranţă nu ne va mai fi niciodată frică. Şi nu ne va fi niciodată ruşine. A fost anul nostru. Anul Ucrainei. Anul ucrainenilor", a declarat Zelenski.

Președintele ucrainean a avut și un mesaj de încurajare pentru popor: "Ne-am trezit pe 24 februarie. Într-o altă viaţă. Fiind un alt popor. Alţi ucraineni. Primele rachete au distrus, în sfârşit, labirintul de iluzii. Am văzut cine ce era. De ce sunt capabili prietenii şi duşmanii şi, cel mai important, de ce suntem capabili noi".

Războiul Rusia-Ucraina continuă

"Am depăşit panica. Nu am fugit, ci ne-am unit. Am depăşit îndoielile, disperarea şi frica. Am crezut în noi înşine şi în puterea noastră", a arătat Zelenski.

Citește și: Noi atacuri ale Rusiei asupra Kievului în ultima zi din 2022

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Acest an poate fi numit un an de pierderi pentru Ucraina, pentru întreaga Europă şi pentru întreaga lume. Dar este greşit. Nu ar trebui să spunem asta. Nu am pierdut nimic, ci ne-a fost luat.

Ucraina nu şi-a pierdut fiii şi fiicele- aceştia au fost luaţi de criminali. Ucrainenii nu şi-au pierdut casele- acestea au fost distruse de terorişti. Nu ne-am pierdut pământurile- au fost ocupate de invadatori. Lumea nu a pierdut pacea- Rusia a distrus-o", a mai spus liderul ucrainean.

Mesajul pentru 2023

"Nu ştim cu siguranţă ce ne va aduce noul an 2023.

Dar suntem pregătiţi pentru orice", a dat asigurări Zelenski.

"Au mai rămas câteva minute până la Anul Nou. Vreau să ne urăm tuturor un singur lucru- victoria. Şi acesta este lucrul principal. O singură dorinţă pentru toţi ucrainenii. Fie ca acest an să fie anul întoarcerii. Revenirea poporului nostru. Soldaţii- la familiile lor. Prizonierii- la casele lor. Refugiaţii- în Ucraina lor", a spus preşedintele, reamintind că obiectivul este de a recăpăta controlul ţării aşa cum era ea în 1991, la proclamarea independenţei.

Citește și: Războiul continuă în Ucraina: 54 de rachete lansate de Rusia au fost doborâte de armata ucraineană

"Fie ca noul an să aducă toate acestea. Suntem gata să luptăm pentru asta. De aceea, fiecare dintre noi este aici. Eu sunt aici. Noi suntem aici. Voi sunteţi aici. Toată lumea este aici. Noi toţi suntem Ucraina", a încheiat Zelenski.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Un nou atac masiv al Rusia în Ucraina. Explozii în Kiev. "Au lovit cu peste 120 de rachete"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI