Văd că preşedintele ucrainean este aplaudat de toate parlamentele. Însă acest tip este la fel de responsabil ca Putin. Un război nu are niciodată un singur vinovat ”, a spus Lula într-un interviu pentru revista Time.

Potrivit fosutului președinte, Zelenski are un comportament „ciudat”

Parcă ar face parte dintr-un spectacol. Este la televizor dimineaţa, la prânz şi seara, în parlamentul englez, francez, german, ca şi cum ar fi în campanie.

Ar trebui să fie mai preocupat de negocieri ”, a afirmat Lula.

Fostul preşedinte a precizat că Zelenski are un comportament „ciudat”.

Lula, în vârstă de 76 de ani, a fost preşedintele Braziliei în perioada 2003-2010.

9 mai 2022, ziua decisivă pentru războiul din Ucraina? Ce plănuieşte Vladimir Putin?

Presa internațională atrage atenția că pe 9 mai 2022, liderul de la Kremlin ar putea declara război Ucrainei. Această mutare ar putea reprezenta o mobilizare totală în Rusia și ar crește numărul de recruți.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Război Ucraina, 9 mai 2022. Oficialii americani și occidentali sunt de părere că cel mai probabil  liderul rus, Vladimir Putin, va declara în mod oficial război în Ucraina pe data de 9 mai.

Acest lucru ar permite mobilizarea rezerviștilor și noi recrutări, în timp ce trupele rusești ar încerca să cucerească estul și sudul Ucrainei, potrivit Le Figaro, citat de News.ro. 

Un avertisment asemănător a fost lansat week-end-ul trecut de mai multe publicații britanice care citau surse oficiale avertizând că Rusia ar pregăti o ofensivă sporită în Ucraina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si