Mesajul lui Zelenski denotă revoltă asupra tuturor evenimentelor groaznice care au avut loc până astăzi în Ucraina și continuă, din nefericire. 

„Avem nevoie de garanţii de securitate şi trebuie să găsiţi un loc pentru Ucraina în spaţiul comun de securitate”

”Contribuţia noastră la apărarea Europei şi a întregii civilizaţii este încă insuficientă? De ce mai este nevoie atunci? ”, a declarat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, prin intermediul unei videoconferinţe în cadrul summitului NATO de la Madrid.

Citeste si: Iohannis, după Summitul NATO: ”Am decis consolidarea sprijinului pentru Ucraina, prin adoptarea unui pachet de măsuri de asistenţă”

Referindu-se la lipsa unei căi clare pentru a se alătura alianţei, Zelenski a folosit analogia turnichetelor sistemului de metrou din Kiev, care sunt întotdeauna deschise până când te apropii şi apoi îţi cer să plăteşti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Avem nevoie de garanţii de securitate şi trebuie să găsiţi un loc pentru Ucraina în spaţiul comun de securitate ”, a adăugat el.

Astăzi, o ţară care nu este membră a NATO, deşi cu sprijinul dumneavoastră, reţine de mai bine de patru luni un stat, pe care îl identificaţi oficial cu toţii drept principala ameninţare pentru voi înşivă.

Şi oprim Rusia să ne distrugă şi să vă distrugă.

Citeste si: Incendiu la locomotiva unui tren ce circula pe direcția Sibiu- Râmnicu Vâlcea. Pasagerii au fost evacuați

Este o coincidenţă faptul că toţi aliaţii estici, toţi vecinii noştri, sunt în favoarea aderării Ucrainei la NATO? Nu, aceasta nu este o coincidenţă. Este logica. Este cunoaşterea vieţii în regiunea noastră ”,

a conchis el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si