Președintele Volodimir Zelenski promite că va ucide „toți nenorociții” care au ucis o familie cu doi copii, în timp ce fugeau din calea războiului. „ O familie a fost ucisă.

Citeste si: Cum poate adera o țară la Uniunea Europeană. Ucraina a cerut oficial să intre în UE

Un bărbat, o femeie și doi copii. Chiar pe drum... Când tocmai încercau să fugă din oraș ca să scape.

Intreaga familie. Câte astfel de familii au murit în Ucraina! Nu vom ierta, nu vom uita!”, a spus Zelenski.

Zelenski spune că va îi va pedepsi pe cei care au ucis cei doi copii

„Îi vom pedepsi pe toți cei care au comis atrocități în acest război, pe pământul nostru. Vom găsi fiecare nenorocit care a tras în orașele noastre, în oamenii noștri, care a bombardat pământul nostru, care a lansat rachete sau care a dat ordin. Nu va exista lini. Nu va exista niciun loc liniștit pe acest Pământ pentru voi, cu excepția mormântului”, a continuat președintele ucrainean.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citeste si: De ce a devenit litera Z un simbol pro-război în Rusia

Identitatea victimelor nu a fost identificată, însă presa locală ucraineană susține că fetița avea vârsta de 8 ani, iar băiatul era adolescent. Opt civili au murit în timpul evacuărilor din Irpin, în cursul zilei de duminică, a anuțat primarul Oleksandr Markuşin.

40 de militari și 10 civili au fost uciși în urma acțiunilor militaree ruse 

“O familie a murit. În faţa mea au murit doi copii mici şi doi adulţi”, a afirmat Markuşin.

Oleksii Arestovici, consilierul președintelui ucainean Volodimir Zelenski, a făcut un bilanț preliminar al victimelor ucrainene. Potrivit acestuia, 40 de militari și 10 civili au fost uciși de în urma acțiunilor militare ale Rusiei. 

Citeste si: O fetiță de șapte ani a fost ucisă în timp ce se afla la școală. Bunicul ei a fost omorât de bombardamentele trupelor rusești în timp ce încerca să o salveze

”Ştiu că peste 40 de militari ucraineni au fost ucişi, iar alte câteva zeci au fost răniţi şi că aproximativ zece civili au fost ucişi” în întreaga Ucraină, a declarat Oleksii Arestovici.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si