Volodimir Zelenski transmite un nou mesaj către țara sa, Ucraina.

"Răul, înarmat cu rachete, bombe și artilerie trebuie oprit imediat și distrus economic. Pentru a arăta că omenirea e capabilă să se apare, este necesar să luăm în considerare o închidere completă a cerului pentru rachete, avioane și elicoptere rusești.

Citeste si: Serviciile de informații britanice anunță că trupele rusești au avansat slab către Kiev în ultimele 24 de ore

Un stat care comite crime împotriva civililor nu poate fi un membru al Consiliului de Securitate ONU. Pentru un astfel de stat, intrarea în toate porturile, canalele și aeroporturile din lume trebuie oprită.

Citeste si: Scene șocante: o copilă de șase ani a pierit în brațele tatălui său. Cei doi erau la cumpărături, într-un supermarket bombardat de ruși

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un astfel de stat nu ar trebui să primească miliarde pentru exporturi de energie. A plăti pentru produse rusești înseamnă, acum, să plătești pentru uciderea unor oameni”, a spus Zelenski, într-un nou discurs, luni seară.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski

113 rachete de croazieră au fost lansate din Ucraina către Rusia

Acesta a mai adăugat că în ultimele cinci zile, 113 rachete de croazieră au fost lansate din Ucraina către Rusia.
„Astăzi, forțele ruse au atacat cu brutalitate Harkovul cu artilerie. A fost în mod clar o crimă de război.

Harkov este un oraș pașnic, acolo sunt zone rezidențiale pașnice, nu baze militare.

Zecile de martori oculari ne dovedesc că nu a fost vorba de o singură lovitură din greșeală, ci intenția deliberată de a distruge poporul nostru.

Citeste si: Maternitate de lângă Kiev, bombardată de ruși. Bebelușii au fost adăpostiți în buncăre

Va fi cu siguranță un tribunal internațional pentru acest crime. Este o încălcare a tuturor convențiilor. Nimeni din această lume nu vă va ierta pentru că ați ucis ucraineni nevinovați”, a spus Zelenski.

„Pentru dușmani, Kievul este principala țintă. Nu i-am lăsat să spargă apărarea Capitalei, ei acum trimit desant. Îi vom neutraliza pe toți.

Citeste si: O nouă ședință CSAT pe tema războiului din Ucraina și implicațiile asupra României

S-a încheiat prima rundă de negocieri, negocieri în timpul cărora ne-au bombardat. Am semnat astăzi cererea de aderare la UE, ne-am câștigat dreptul să fim egali”, a mai spus președintele ucrainean.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si