Prapad a fost in tramvaiele si autobuzele din capitala. Aerul fierbinte si aglomeratia le-au transformat in adevarate saune mobile!

"Vor sa ne omoare prin lipsa acestui amanunt, aer conditionat!"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Pute! Efectiv pute! N-avem cu ce sa circulam, ca sa mai fluidizam traficul, sa putem sa circulam"

"Acesta este aerul conditionat? Va asezati langa geam sa mai vina? La usa si turela"

Si in spitale este extrem de cald, mai ales in saloanele care nu sunt dotate nu aer conditionat.

Nu este vorba insa de investitii, ci de faptul ca instalatiile imobilelor vechi in care functioneaza institutiile spitalicesti nu ar suporta un consum atat de mare de energie electrica.

"Conditiile nu vor fi ideale si nu au cum sa fie ideale, decat cand vom vorbi de un spital nou. Pana atunci ne carpim cum putem.  Am pus apa potabila peste tot"

Daca va simtiti rau intotdeauna puteti sa intrati intr-un astfel de cort amenajat de Primarie.  Inauntru veti beeficia de un apparat de aer conditionat, de apa potabila dar si de asistenta medicala.

Grav este ca in urmatoarele zile meteorologii anunta temperaturi si mai mari! Pana pe 1 iulie jumatate de tara va fi sub cod portocaliu, jumatate sub cod galben.

Nu iesiti din case decat daca este absolut necesar. Luati-va la dumneavoastra apa si imbracati-va cu haine deschise la culoare!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si