Close sidebar
Close sidebar

Zi importantă pentru Vlad Pascu! Tânărul va afla astăzi dacă rămâne sau nu în arestul poliției după ce a cerut să fie judecat în libertate

Zi decisivă pentru Vlad Pascu, tânărul care a omorât doi adolescenți în localitatea 2 Mai după ce a condus sub influența alcoolului și a băuturilor alcoolice. Vlad Pascu cere magistraților să fie anchetat în libertate, iar Tribunalul Constanța va lua o decizie în acest sens astăzi.

Madalina Grigore,

Zi importantă pentru Vlad Pascu! Tânărul va afla astăzi dacă rămâne sau nu în arestul poliției după ce a cerut să fie judecat în libertate


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vlad Pascu va afla astăzi dacă va fi sau nu judecat în stare de libertate. Cererea lui Vlad Pascu a fost revocată în primă fază de Judecătoria Mangalia în urmă cu 2 luni când a solicitat înlocuirea pedepsei cu una mai blândă.

Magistrații au fost de părere că cererea lui Vlad Pascu a fost neîntemeiată. Tânărul care a ucis doi adolescenți vrea în continuare să fie judecat în libertate astfel că a contestat decizia judecătorilor.

Vlad Pascu își dorește să fie cercetat în stare de libertate

Pe 19 august 2023, Vlad Pascu s-a urcat la volan fiind sub influența drogurilor și a lovit un grup de tineri în localitatea constănțeană 2 Mai.

Două persoane și-au pierdut viețile, iar alți trei tineri au fost răniți.

Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului pe care l-a provocat și a fost găsit de polițiști în Vama Veche. În urma testelor efectuate, s-a constatat că Vlad Pascu se afla sub influența mai multor substanțe printre care cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Citește și: Tatăl lui Sebi, băiatul mort în accidentul de la 2 Mai, își strigă durerea la finalul celui mai greu an: „Am aflat ce înseamnă dorul”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Procurorii l-au trimis în judecată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă dar şi conducerea unui vehicul sub influenţa drogurilor şi părăsirea locului accidentului.

În luna decembrie a anului trecut, Tribunalul Constanţa a hotărât să respingă ca nefondată contestaţia lui Vlad Pascu la decizia Judecătoriei Mangalia de prelungire a arestului preventiv.

Marți, 19 decembrie 2023, Tribunalul Constanța a hotărât respingerea ca nefondată a contestației lui Vlad Pascu, la decizia Judecătoriei Mangalia de prelungire a arestului preventiv.

Citește și: „Spiridușul” lui Moș Crăciun, prins cu droguri la trecerea frontierei. Un tânăr de 19 ani a ascuns substanțe interzise în papucii de Crăciun

“Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Pascu Matei Vlad împotriva încheierii din 05.12.2023 a Judecătoriei Mangalia, pronunţată în dosarul penal nr. 4989/254/2023/a4. În baza art. 275 alin. 2 C.proc.pen. obligă contestatorul inculpat Pascu Matei Vlad la plata sumei de 400 lei cu titlu de cheltuieli judiciare efectuate de stat. Definitivă”, se arată în minuta instanţei.

Pe data de 5 decembrie, Judecătoria Mangalia a decis prelungirea arestului preventiv pentru 30 de zile pentru Vlad Pascu.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De asemenea, procurorii DIICOT l-au trimis în judecată, într-un alt dosar, pentru trafic de droguri, pentru determinarea unei persoane să dea declaraţii mincinoase sau să nu prezinte probe şi pentru punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consum de droguri.

Citește și: De ce s-a sinucis actorul de 48 de ani Lee Sun Kyun, la trei ani după ce a câștigat premiul Oscar. A lăsat un bilet de adio

Acest dosar va fi judecat la Tribunalul Bucureşti, potrivit Realitatea.net.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI