Marinel va fi deranjat de faptul că Emma îl cheamă în camera roșie, iar concurenta nu înțelege reacția acestuia.

Fetele au pregătit o farsă pentru Marinel

Emma îl va chema pe Marinel în camera roșie, spre dezamăgirea acestuia, care o întreabă pe Emma dacă este un joc sau nu.

Citește și: Kinga a vorbit despre cuplul Bianca-Alexandru: ”Am ieșit cu el de vreo trei ori”

Concurenta nu îi răspunde fapt ce-l enervează pe Marinel care spune că va părăsi camera roșie dacă este o farsă la mijloc.

Citește și: Bianca a fost dată afară din emisiunea ”Casa Iubirii”. Ce spune Andreea Mantea

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe de altă parte, Erisa îl va chema pe Laurențiu în camera roșie pentru a-l cunoaște mai bine, deși acesta este interesat de Patricia.

Ce părere are Kinga despre relația Biancăi

Bianca și Kinga au fost colege în primul sezon al emisiunii ”Casa Iubirii”, dar se pare că nu doar prezența în emisiune le leagă, ci și prezența în viața lui Alexandru.

Citește și: Nona și Ionuț vor avea parte de o cameră roșie. Concurenta va izbucni în lacrimi

Blondina este de părere că relația lor nu este reală: Nu sunt un cuplu real, dar mă bucur foarte mult pentru Alexandru, este un băiat foarte inteligent”, a spus Kinga la Culisele Iubirii.

Citește și: Fostul soț al Nonei, adevărul despre concurenta din ”Casa Iubirii”. Cum va reacționa bruneta la vederea mesajul video

”Punct țintit, foarte bine, îmi place mult de el. Ținta a fost Bianca, deci finalul este asigurat, asta dacă nu vine un alt băiat și Bianca să-l vrea pe el. Am ieșit cu el de vreo trei ori, noi am fost colegi. Alexandru m-a vrut pe mine, doar că este prea mic pentru mine și atunci el a luat ce a mai rămas din sezonul 1.”,  a spus Kinga.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si