Duminică, 19 martie 2023, datorită directorului de securitate al centrului comercial Le Befane, o româncă a fost arestată de poliția de stat. Femeia a fost prinsă în flagrant în timp ce încerca să fure un portofel din interiorul librăriei Mondadori.

Inculpata se afla în compania unui complice care atunci când a văzut oamenii legii a fugit.

Citește și: Veronica s-a stins din viață împreună cu alte 12 studente în urma unui accident de autocar. Încă nu s-a găsit nici un vinovat

Românca se plimba prin librărie cu un aer suspect când a fost văzută de managerul magazinului. Bărbatul a continuat să o supravegheze pe femeie până în momentul furtului, mai ales că simțea că ceva este în neregulă. Cu o mișcare fulgerătoare și acoperită de complicele său, inculpata a sustras un portofel din poșeta unui client neatent.

Femeia a fost arestată sub acuzația de furt calificat

În acel moment, paznicul magazinului a intervenit și a demascat-o pe româncă. Văzându-se în astfel de situați, cu o reacție violentă, femeia l-a împins pe bărbat pentru a încerca să scape și amenințându-l de mai multe ori.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Sfârșitul tragic al Snejanei! Moldoveanca a fost înecată de fiul bătrânei de care avea grijă

La scurt timp după incident, la fața locului au ajuns carabinierii care au oprit-o pe româncă și au dus-o la secție, acolo unde a fost declarată arestată pentru furt calificat.

Luni, 20 martie 2023, la orele dimineții, femeia s-a prezentat în instanță pentru a fi judecată în stare de libertate.

Avocatul ei a cerut termenele de apărare și, până la începerea procesului, judecătorul a dispus interdicția de ședere în Emilia Romagna, potrivit  jurnaliștilor străini.

Citește și: Costantin a fost găsit fără suflare la 6 săptămâni de la dispariție. Familia este îngenuncheată de durere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si