Close sidebar
Close sidebar

Zi teribila! Un antrenor de la Steaua s-a stins din viata

Doliu in scrima romaneasca. Dan Gaureanu, antrenorul de sabie de la CSA Steaua si de la lotul national de sabie seniori al Romaniei, a murit, sambata, la doar de 50 de ani.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dan Gaureanu a avut o cariera impresionanta: a fost campion national la sabie in 1993, 1994 si 1994, a cucerit doua medalii de bronz la Campiontul Mondial cu echipa Romaniei, in 1994 si 2001. De asemenea, a participat la doua editii ale Jocurilor Olimpice, in 1992 si 2000, informeaza stiripesurse.

Dupa retragerea din activitatea de sportiv, Dan Gaureanu, s-a ocupat de pregatirea lotului national de sabie seniori al Romaniei alaturi de Mihai Covaliu, pana in 2016, si alaturi de Florin Zalomir din 2016 si pana in prezent.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pe 15 noiembrie, Dan Gaureanu ar fi implint 50 de ani. Federatia Romana de Scrima transmite sincere condoleante familiei indurerate!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI