Parinte Adrian, o bucurie sa te reintalnesc, dupa vreo 15 ani! Ne leaga cateva amintiri personale, din copilarie, dar in tot rastimpul asta, viata ta a urmat alt curs, sa spunem si l-a urmat pe-acela al unei misiuni.

Ma gandesc ca e foarte important pentru sufletul tau sa vii, sa slujesti intr-o comunitate de mosneni autentici, comunitate de traditie de-aici, de la poalele muntelui.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Da, si exista si o legatura de toponimie intre satul in care ne-am cunoscut si am copilarit- Parscovul de Sus- Sibiciul de Sus.

Si legate, pana la urma, de aceeasi vale a Buzaului, nu?

Da, legate de aceeasi vale a Buzaului, nu la distanta foarte mare. Si asezarea de la Sibiciu de Sus este veche, datata din secolul XVI aproximativ; prima atestare documentara, pe la 1515.

Vezi continuarea in materialul de mai jos

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si