Zile libere 2023. Românii se pot gândi deja la următoarea vacanță. Aceasta va avea loc în mai puțin de două săptămâni. 

Când va avea loc următoarea minivacanță?

După vacanța de Paște, românii se gândesc deja când o vor avea pe următoarea. Aceștia vor avea din nou o mini-vacanță pe data de 1 mai. În acest an, angajații vor avea trei libere: pe data de 29, 30 aprilie și 1 Mai.

Citește și: Când se termină vacanța de Paște: Structura anului școlar

Pe lângă cele 21 de zile de concediu, salariații români beneficiază și de 15 zile libere de la stat. În 2023, doar 3 vor pica în weekend. Și elevii vor beneficia de liber în această perioadă.

Ce alte zile libere există până la finalul anului 2023?

Zile libere 2023. Când va avea loc următoarea minivacanță?

Zile libere 2023. Când va avea loc următoarea minivacanță?

  • Mai (Ziua Muncii) – luni (minivacanță de 3 zile, sâmbătă-luni, 29 aprilie-1 Mai)
  • 1 iunie (Ziua Copilului) – joi
  • 4 și 5 iunie (prima și a doua zi de Rusalii) – duminică și luni (minivacanță de 5 zile de Ziua Copilului și Rusalii, joi-luni, 1-5 iunie; cu zi-punte 2 iunie, stabilită de Guvern)
  • 15 august (Adormirea Maicii Domnului) – marți (minivacanță de 4 zile, sâmbătă-marți, 12-15 august, cu zi-punte 14 august, stabilită de Guvern)
  • 30 noiembrie (Sfântul Andrei) – joi
  • 1 Decembrie (Ziua Națională a României) – vineri (minivacanță de 4 zile de Sfântul Andrei și Ziua Națională, plus weekend, joi-duminică, 30 noiembrie – 3 decembrie)
  • 25 și 26 decembrie (prima și a doua zi de Crăciun) – luni și marți (minivacanță de 4 zile, sâmbătă-marți, 23-26 decembrie)

Zile libere 2023. Când va avea loc următoarea minivacanță?

Zile libere 2023. Când va avea loc următoarea minivacanță?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În acest an, cei care lucrează la stat vor avea în plus, zilele de 23 ianuarie, 2 iunie şi 14 august libere, cu scopul de a crea punţi între zilele deja libere şi weekenduri.

Pentru recuperarea acestor zile, instituţiile şi autorităţile publice îşi vor prelungi corespunzător timpul de lucru până la data de 28 februarie, 30 iunie, respectiv 31 august 2023, a stabilit Executivul.

Citește și: Minivacanța de 1 Mai 2023. Când pică Ziua Muncii și câte zile libere vor avea românii în acest an?

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si