Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Zile toride, aer irespirabil

Valul de aer african care s-a abătut asupra țării noastre aduce temperaturi insuportabile. Ziua de astăzi se anunță sufocantă, termometrele vor arata aproape 40 de grade. Deja simțim cum Capitala începe să se topească și nu este singurul oraș care resimte puternic canicula.

Redactia Stirile Kanal D,

Zile toride, aer irespirabil

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Dana Luțu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

„O zi de foc deoarece, de astăzi, încep zilele caniculare. Noi ne aflăm la o piscină din Parcul Studențesc Tei, unde bucureștenii au ales să se relaxeze și să se răcorească departe de arșiță. Să știți că sunt temperaturi de 32 de grade, iar meteorologii au anunțat o maximă de 39 de grade. Dacă astăzi se vor înregistra temperaturi de până la 39 de grade, de mâine se va depăși acest prag cu temperaturi de peste 40 de grade.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Meteorologii au emis, la ora 10:00, un cod galben de caniculă și disconfort termic accentuat, ceea ce înseamnă că trebuie să aveți mare grijă. Nu vă expuneți îndelungat la soare, mergeți cu capul acoperit tot timpul, nu uitați de hidratare și de crema cu factor de protecție.”, transmite Dana Luțu, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI