ZILELE BUCURESTIULUI
Bucurestiul sarbatoreste in acest weekend 558 de ani de la atestare. Cu aceasta ocazie, Primaria Capitalei organizeaza in Piata Constitutiei concerte si proiectii  3D de video mapping!

WEEKEND PLIN DE BRONZ MARE
Daca si dvs tanjiti dupa cateva zile la mare.. sa stiti ca acum este momentul sa va faceti bagajele... avem vreme buna in weekend si nici nu mai este atat de aglomerat!  

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

SALINA TURDA FESTIVAL CJ
Salina Turda gazduieste in weekend un festival international de arte si teatru. Puteti sa va intalniti  cu personaje misterioase, care isi fac aparitia dupa ce luminile se sting.

TARG DE VIN
Gurmanzii sunt poftiti la degustarea vinului dar si a bucatelor pregatite de chefi. Timp de 2 zile, vineri si sambata maramuresul petrece!

CROS COASTA COCOSULUI MM
Vreti sa faceti sport dar sa va si distrati?  Mergeti la primul cross de pe Creasta Cocosului. O zona turistica superba din inima muntilor Gutai. Merita sa va inscrieti, cel putin ca sa vedeti locuri minunate.

ORADEA CITY RUNNING DAY
Si oradenii alearga in weekend in cel am frumos oral art noveau din europa!

RETETA SAPTAMANII
A fost odata ca niciodata un sandvis fara paine. Totusi contine maioneza si multa carne... ca daca nu ar fi gustos de te lingi pe degete nu s-ar mai povesti..

iata reteta saptamanii...
 
Acestea au fost recomandarile mele numai bune sa va mearga la suflet! Ne  revedem la jurnalul de pranz sambata si duminica. Pana atunci va urez weekend placut!
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si