Zilele de post n-au fost niciodata mai usoare. Uite cum sa faci snitele pentru toata familia
Snitelele din soia sunt alegerea ideala pentru zilele de post, atunci cand doriti sa va diversificati meniul cu o gustare simpla si delicioasa.
Prepararea lor nu dureaza mult si poate fi asezonata cu mai multe tipuri de garnituri, de la orez, piure sau chiar salata. Ingrediente:
2 pungi snitel de soia
o ceapa
2 catei de usturoi
piper
boia
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
mustar dulce
faina
pesmet
sare
piper u
lei
3 linguri vin alb
Mod de prepararesnitele de soia se fierb impreuna cu ceapa, condimentele, vinul, usturoiul si boia. Se lasa la scurs, apoi sunt unse pe ambele parti cu mustar dulce. Separat, se face o compozitie din faina, pesmet, sare si piper. Compozitia nu trebuie sa fie foarte groasa. snitelul este trecut prin aceasta compozitie si prajit in ulei incins.
Dupa ce sunt prajite, sunt asezate pe servetele ca sa se scurga surplusul de ulei. Se pot servi cu piure de cartofi, cu muraturi sau salata.