Angajatii CFR se tem sa mai treaca pe calea ferata de aici. Pentru ca autoritatile nu iau masuri, sindicatele din transportul feroviar ameninta cu proteste.

Nu mai putin de 10 trenuri trec in fiecare zi, pe acest pod care se darama, fara ca autoritatile sa faca ceva. Calatorii se uita cu teama in jos, cu gandul ca pilonii de rezistenta pot ceda sub greutatea vagoanelor.

Zona este un adevarat cosmar si pentru soferi.

Un barbat a sunat la 112, dupa ce bucati din pod s-au desprins si au cazut pe parbrizul si pe capota masinii in care se impreuna cu fiul sau. A fotografiat totul, ca sa aiba dovezi, iar, acum, cere despagubiri de la cei care ar fi trebuit sa-l repare de mai bine de 10 ani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Expertiza facuta anul trecut de Compania de Cai Ferate arata ca Podul Constanta are, intr-adevar nevoie urgenta de reparatii. Insa, pana la ora actuala, nimeni nu a miscat nimic. Singura masura luata de CFR Infrastructura este aceea de a incerca sa monteze un echipament special pe baza de senzori, pe acest pod, care sa monitorizeze pericolele si sa opreasca circulatia trenurilor.

Nici acest sistem nu este functional insa.

Angajatii CFR Calatori ameninta cu un protest de amploare, peste 2 luni, daca autoritatile nu vor lua masuri de reconsolidare a infrastructurii feroviare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si