Din informații oferite de el se înțelege că Zina Dumitrescu nu mănâncă deloc, titrează Realitatea." A venit salvarea, a fost adusă la spitalul Elias, unde a fost investigată și i-a fost dat un tratament. Nu se simțea bine, avea tot timpul grețuri, vomita foarte des, nu mânca în continuare, nu mănâncă nici acum", a declarat Ioan Casian, potrivit unei emisiuni Tv.

Din investigațiile realizate reiese faptul că tot ce se întâmplă cu Zina Dumitrescu este pe baza depresiei, iar prezența fiului ei, nu a ajutat-o sub nicio formă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Suntem tot timpul lângă dânsa și la concluzia asta am ajuns acum, facem tot ce este posibil să îi schimbăm starea și gândurile și felul de a comunica cu noi, în continuare. Nu știm exact ce gândește. Doctorița a spus că este pe baza depresiei tot comportamentul. Starea dânsei și felul ei de a pune problema a fost în continuare identic, nu a ajutat-o cu nimic prezența fiului dânsei.

Din contră, nu dorește să mănânce, are stări de vomă tot timpul...A venit și mult prea târziu băiatul și prezența lui nu a determinat-o pe dânsa să-și schimbe comportamentul, gândurile...A renunțat să mai lupte cu viața", a mai spus el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si