Close sidebar
Close sidebar

Zina Dumitrescu, grav bolnavă! ”Ne așteptăm la orice”

Starea de sănătate a Zinei Dumitrescu nu este deloc una bună, iar Ion Cassian a făcut declarații despre designer.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Designerul Zina Dumitrescu nu are tocmai o stare de sănătate bună. Directorul azilului în care femeia se află, Ion Cassian, a vorbit despre cum se simte aceasta, susținând că se așteaptă la orice.

”E din ce în ce mai rău. În ultimele luni, starea sa de sănătate nu a mai fost aceeași. Ne așteptăm la orice. Dar sperăm să o mai avem printre noi cât mai mult timp. Dacă nu ar fi venit să o viziteze, era posibil să nu o mai vadă niciodată în viață”, a declarat Ion Cassian pentru libertatea.ro.

Fiul care o abandonase în azil a fost în vizită la Zina Dumitrescu, tocmai din Elveţia

În preajma sărbătorilor, creatoarea de modă în vârstă de 82 de ani aflase că băiatul ei va veni în vizită la azil. De când a primit vestea că fiul ei, Cătălin, se va întoarce din Elveţia ca să o vadă, Zina Dumitrescu a fost tare fericită. Nu şi-a mai văzut fiul de mulţi ani, după ce bărbatul a decis să o abandoneze în azil.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Mi-a spus că fiul ei a sunat-o şi că vine să o vadă de Sărbători. De câteva zile, de la acel telefon, fosta creatoare este mult mai veselă. Dar şi aşa, are momente în care preferă să se închidă în camera sa, să citească o carte sau să se uite la un film.

Nici măcar bradul care deja a fost îmbodobit, la azil, nu o atrage în mod deosebit”, a spus Ion Cassian, directorul azilului, pentru Libertatea.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI