Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ziua 34 de război Israel-Hamas: Poliția din Israel a arestat 5 politicieni arabi. America se implică în evacuarea civililor din Gaza. Analist politic: "Unde sunt regii? Unde este marele sultan?"

Ziua 34 de război Israel-Hamas. Forțele armate israeliene continuă conflictul împotriva Hamas. 5 politicieni arabi au fost arestați. Civilii din Gaza continuă să fie evacuați prin coridorul creat de Israel.

Elena Tasca,

Ziua 34 de război Israel-Hamas

[Sursa foto: Capturi Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Israel a acceptat propunerea venită din partea guvernului Statelor Unite ale Americii, de a opri atacurile împotriva grupării teroriste Hamas, timp de 4 ore, zilnic, pentru a putea evacua în condiții de maximă siguranță civilii din Gaza.

Potrivit aljazeera.ro, America a declarat că prin acceptarea acestei propuneri, conflictul Israel-Hamas se îndreptă în direcția de finalizare a atacurilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI