Close sidebar
Close sidebar

Ziua Bărbatului 2023. Pe ce dată se sărbătorește, de fapt?

Ziua Bărbatului 2023. Pe data de 19 noiembrie este celebrată în mod oficial Ziua Bărbatului. Aceasta zi este sărbătorită în peste 60 de țări. Iată care este semnificația, dar și ce urări vă sugerăm!

Alexandra Bercea,

Ziua Bărbatului 2023. Pe ce dată se sărbătorește, de fapt?


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ziua Bărbatului 2023. Ziua Bărbatului a fost inaugurată în anul 1999 în Trinidad și Tobago. Sărbătoarea se concentrează asupra sănătății bărbaților, îmbunătățirea relațiilor dintre sexe, promovarea  egalității dintre sexe și prezentarea modelelor masculine de urmat.

Când se sărbătorește Ziua Bărbaților?

Ziua Bărbatului 2023. Pe ce dată se sărbătorește, de fapt?

Chiar dacă Ziua Bărbaților este celebrată pe 19 noiembrie, ei o sărbătoresc și pe 9 martie.

Tot în această zi sunt prăznuiți Mucenicii. Bărbații trebuie să consume 44 de pahare cu vin, în cinstea celor 40 de Mucenici.

Citește și: Mesaje de Ziua Bărbatului 2023: Urări şi felicitări pentru 9 martie

Cei care vor face acest lucru vor fi sănătoși și feriți de boli pe parcursul anului.  

Urări deosebite de Ziua Bărbatului 2023

Ziua Bărbatului 2023. Pe ce dată se sărbătorește, de fapt?

Dragul meu, bărbat iubit! Te felicit cu această zi pe care poți să o consideri pe bună dreptate una a ta. Ești un bărbat adevărat – cu mâini de aur, cu un cap limpede, minte ascuțită și o frumusețe rară! Rămâi cel mai bun în toate, iar eu sunt gata să te inspir și să te susțin toată viața!

Te felicit cu ocazia Zilei Internaționale a Bărbatului. Îți doresc să fii întotdeauna la înălțime, să atingi culmi, să mergi încrezător spre realizarea viselor, să stai ferm pe picioare în orice circumstanțe și să crezi doar în bine. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Te felicit cu ocazia Zilei internaționale a Bărbatului și îți doresc din suflet să fii cel mai curajos, vesel, bun, frumos, iubit, fericit.

Ești un bărbat adevărat – acest lucru este demonstrat. Ziua Bărbatului este sărbătoarea ta. Îți doresc să fii mereu curajos, puternic, încrezător în forțele proprii astfel încât să poți sta la straja intereselor tale și ale familiei tale. De fapt, tu ești omul pe sprijinul căruia poți conta mereu. La mulți ani, dragul meu!

Dacă am fi trăit în antichitate, însăși Apollo avea să te invidieze, iar Zeus cerea sfaturi de la tine. Te felicit cu ocazia Zilei Mondiale a Bărbatului și îți doresc să fii puternic la trup și suflet, vesel și curajos! Să ai parte de succes în orice faci!

„9 Martie, e ziua ta şi îţi doresc împliniri, multe bucurii şi o zi a bărbatului aşa cum visezi!”.

Ziua Bărbatului 2023. Pe ce dată se sărbătorește, de fapt?

 

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Iti doresc ca aceasta zi de 9 martie sa-ti aduca viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„Fie ca ziua celor 40 de mucenici să vă aducă pace în suflet și speranță! La mulți ani de 9 Martie! ”

„Fie ca aceasta primavara sa trezeasca in tine dorinta de a vrea mai mult de la viata si de a face lucrurile bine si la timpul lor. Nu lasa ca primaverile sa treaca peste tine, doar natura renaste… ”

„De 9 martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri peste iubirea noastra! La mulți ani de Ziua Bărbatului!”.

Citește și: Urări de Ziua Bărbatului 2023. Cele mai deosebite mesaje și felicitări „Rămâi cel mai bun în toate, iar eu sunt gata să te inspir și să te susțin toată viața!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI