Ziua Copilului are drept principal scop promovarea bunăstării copiilor și recunoașterea drepturilor lor fundamentale, conform Convenției Națiunilor Unite privind Drepturile Copilului. Printre aceste drepturi se numără dreptul la educație, la protecție, la îngrijire medicală, la alimentație adecvată și la un mediu familial sănătos.

Ziua Copilului este, de asemenea, o ocazie de a sărbători copilăria și inocența, promovând jocurile, activitățile recreative și relațiile sănătoase între adulți și copii.

Mesaje pentru copilul tău de 1 iunie 2024- Ziua Copilului

Așadar, pentru această ocazie am pregătit 10 mesaje extrem de emoționante pentru copilul tău de 1 iunie 2024

"Dragul meu copil, de Ziua Copilului îți doresc să rămâi mereu curios și să păstrezi mereu zâmbetul pe buze. Ești lumina vieții mele și îți doresc doar bucurie și fericire în fiecare zi!"

"La mulți ani, micuțul meu! Cu fiecare pas mic pe care îl faci, mă umpli de mândrie și fericire. Să crești mare și să-ți păstrezi mereu inocența și dragostea pentru viață."

Felicitări de 1 iunie 2024 - Ziua Copilului 2024

Felicitări de 1 iunie 2024 - Ziua Copilului 2024

[Sursa foto: Pixabay]

Citește și: Câte zile libere vor avea românii de Rusalii în iunie 2024?

"De Ziua Copilului, îți urez să ai parte de aventuri nesfârșite, să zbori pe aripile imaginației și să-ți împlinești fiecare vis.

Ești un dar neprețuit în viața noastră!"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Micuțul meu minunat, de Ziua Copilului vreau să-ți spun cât de mult te iubesc și cât de mult mă bucur să fiu părintele tău.

Să râzi, să iubești și să trăiești fiecare zi cu intensitate!"

"Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, vreau să-ți spun că ești cea mai frumoasă rază de soare din viața mea. Te iubesc mai mult decât orice pe lume și îți doresc să ai parte de tot ce e mai bun!"

"La mulți ani, micuța mea! Îți doresc să ai parte de o copilărie minunată, plină de jocuri, descoperiri și momente de neuitat. Să-ți păstrezi mereu inocența și să fii mereu fericită!"

Mesaje de 1 iunie 2024 - Ziua Copilului 2024

Mesaje de 1 iunie 2024 - Ziua Copilului 2024

[Sursa foto: Pixabay]

Citește și: Cum poți petrece Ziua Copilului în aer liber. Idei de activități pentru toată familia

Urări emoționante de Ziua Copilului

"De Ziua Copilului, vreau să-ți mulțumesc pentru că aduci atâta lumină și bucurie în viața noastră. Ești cel mai mare dar și cea mai mare binecuvântare. Te iubesc nespus de mult!"

"Micuțul meu iubit, în această zi specială îți doresc să-ți păstrezi mereu entuziasmul și să rămâi mereu deschis la frumusețea lumii din jurul tău. Să crești mare și să fii mereu fericit!"

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"La mulți ani, draga mea! Îți urez să ai parte de o copilărie plină de aventuri, să descoperi lumea cu ochii plini de curiozitate și să fii mereu înconjurată de iubire și afecțiune."

"Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, vreau să-ți spun că ești cel mai frumos lucru din viața mea. Să-ți păstrezi mereu inocența și să rămâi mereu fericit. Te iubesc dincolo de cuvinte!"

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si