Ziua Educației 2022. În fiecare an pe data de 5 octombrie este sărbătorită Ziua Educației. Cu această ocazie am pregătit cele mai frumoase mesaje care pot fi transmise atât profesorilor, cât și elevilor!

Ziua Educației 2022

Ziua Educației 2022: Cele mai frumoase mesaje pentru profesori și elevi

Ziua Educației 2022: cele mai frumoase mesaje pentru profesori

 

Dragi profesori, această este ziua în care, tradiţional, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate şi de împlinire.

Dumneavoastră sunteţi cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecţia vieţii. Dacă suntem buni, e meritul dumneavoastră. La mulţi ani de ziua profesorului! ”.

La mulţi ani tuturor celor care dăruiesc cea mai mare parte a timpului lor, copiilor! La mulţi ani de ziua profesorului!”.

Citeste si: Ziua Educației 2022: Elevii nu merg la școală pe 5 octombrie! Decizie oficială

La mulţi ani dragi profesori! Vă aduc cuvinte de mulţumire pentru munca imensă şi răbdarea pe care o depuneţi în educaţia noastră.”.

În spatele fiecărui om bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl. Iar primul dascăl care ne sculptează caracterul şi sufletul este neîndoielnic, învăţătorul. La mulţi ani, doamnă profesoară!”.

Ziua Educației 2022

Ziua Educației 2022: Cele mai frumoase mesaje pentru profesori și elevi

Buchetul meu de flori e prea puţin, Chiar şi pământul să ţi-l dau că să mă-nchin... Îţi luminează calea, viaţa Ta/ O dulce-amară, dar frumoasă stea. La mulţi ani, de ziua profesorului!”.

Răsfoind în cartea vieţii/ Anii cei de şcoală plini/ Prea frumos au zis poeţii/ Profesorii sunt divini. La mulţi ani, dragi profesori!”.

Vă aduc în dar cele mai sincere felicitări şi urări de bine. Va doresc să purtaţi şi în continuare cu cinste şi demnitate onorificul titlu de semănător al Cunoştinţelor, Frumosului şi Binelui!”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: 5 octombrie 2022, zi liberă- Ziua Educației. Veste excelentă pentru elevi şi profesori

Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteţi atât de drag pentru fiecare dintre noi.”.

Doamna profesoară să aveţi parte de toată căldură omenirii, un ocean de sănătate şi toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet! La mulţi ani de ziua profesorului!”.

Ziua Educației 2022

Ziua Educației 2022: Cele mai frumoase mesaje pentru profesori și elevi

Ziua Educației 2022: cele mai frumoase mesaje pentru elevi

„Nu te obosi, mergi înainte pentru că victoria care te așteaptă este grozavă.”.

„Citește puțin și vei fi ca mulți … citește mult și vei fi ca puțini.”.

„Nu renunțați niciodată pentru că nu știți niciodată dacă următoarea încercare va fi cea care va funcționa”.

„Toate visele noastre se pot împlini dacă avem curajul să le urmărim”.

„Succesul este suma micilor eforturi repetate zi de zi”.

„Erorile nu sunt eșecuri, sunt un semn că încercăm”.

„Îmi păstrez visele în sacii cearcănelor mele”.

„Nu considerați niciodată studiul ca o obligație, ci ca o oportunitate de a pătrunde în frumoasa și minunata lume a cunoașterii”.

„Lucrează din greu în tăcere și lasă succesul tău să facă tot zgomotul”.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Zi liberă pentru români. Cine va putea beneficia de ea

„Crede în tine și cine ești. Fiți conștienți că există ceva în interiorul vostru care este mai mare decât orice obstacol”.

„Dacă planul nu funcționează, schimbați planul, dar nu modificați obiectivul”.

„Nu ezitați, nu vă fie teamă, faceți astăzi primul pas către visele voastre”.

Ziua Educației 2022

Ziua Educației 2022: Cele mai frumoase mesaje pentru profesori și elevi

„Adevăratul eșec nu este încercarea”.

„Continuați să studiați, oboseala este temporară, satisfacția este pentru totdeauna”.

„Nu spune că nu ai suficient timp. Aveți exact același număr de ore ca Pasteur, Michelangelo, Helen Keller, Maica Tereza, Leonardo da Vinci, Thomas Jefferson și Albert Einstein”.

Citeste si: Ziua Educației: zi liberă pentru profesori și elevi, în mijlocul săptămânii


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si