Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ziua ieftinirilor: 14 alimente de bază vor avea adaosuri comerciale de cel mult 20%

De astăzi, 14 alimente de bază ar trebui să aibă prețuri mai mici. Ordonanța Guvernului care plafonează adaosul comercial la 20% este în vigoare în acest moment.

Redactia Stirile Kanal D,

Ziua ieftinirilor: 14 alimente de bază vor avea adaosuri comerciale de cel mult 20%

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

De astăzi, 14 alimente de bază ar trebui să aibă prețuri mai mici. Ordonanța Guvernului care plafonează adaosul comercial la 20% este în vigoare în acest moment.

Mădălina Bichir, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Într-adevăr, vorbim despre 14 alimente de bază care ar trebui să ne scoată mai puțini bani din buzunare. Vorbim despre pâinea albă de 300-500 de grame, zahărul și mălaiul la 1 kilogram, uleiul de floarea soarelui la 1 litru. De asemenea, o parte din carnea de porc și carnea de pui, câteva dintre fructele și legumele proaspete, dar și câteva lactate.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Noi ne aflăm într-o piață din Capitală și am aruncat o privire prin galantare. Am observat că la o singură tarabă prețul este plafonat. Mai exact, adaosul comercial este plafonat la telemeaua de vacă și cașcavalul de vacă. Inițial prețul era 32 lei/kg acum, după plafonarea adaosului comercial, este de 25 lei/kg.

Am vorbit și cu mai mulți reprezentanți ai retailerilor și mi-au spus că aplicarea acestei ordonanțe este încă un haos.

Așadar, va mai dura până când toți comercianții vor putea implementa această plafonare.”, transmite Mădălina Bichir, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI