Liviu Dragnea n-a avut de ales si si-a petrecut Ziua Indragostitilor la Inalta Curte, unde avea termen in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. Asa ca n-a putut fi alaturi de presupusa iubita

„Eu respect aceasta zi, nu vreau sa inhib niciun demers, dar nu am fost crescut cu ziua Sfantului Valentin care, sigur, este o sarbatoare importata”, a declarat Liviu Dragnea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Presedintele PSD nu s-a lasat insa afectat. Oricum, asteapta sarbatorea romaneasca a iubirii: „Pentru mine, ziua dragostei o reprezinta Dragobetele si sigur ca e frumos ca vorbim in aceasta cladire unde este foarte multa dragoste despre Ziua Indragostitilor”.

O fi de import Sfantul Valentin, dar in parlament a fost atmosfera de sarbatoare. Unul dintre cei mai veseli, dar si cei mai sinceri parlamentari este deputatul Catalin Radulescu. Ascultati ce povesteste despre marea lui dragoste: „Ma accepta asa cum sunt eu. Adica mai vagabond, dar baiat bun. La sfarsit de saptamana le scot la masa, pe toate patru si le iau la fiecare cate un mic cadou”, a declarat deputatul PSD.

Daca domnii din Parlament erau numai un zambet,  unele dintre doamne s-au aratat insa de-a dreptul plictisita de atatea inimioare roz.

„Nu sarbatoresc Valentine’s Day si avem altele pe cap decat asta”, a declarat Mara Mares.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si