Ziua Internațională a Femeii. Președintele rus Vladimir Putin a felicitat toate femeile ruse de Ziua Internațională a Femeii și le-a urat înțelegere reciprocă, succes și momente fericite.

Citește și: Mesaje pentru 8 Martie 2024, de Ziua Femeii: „Prezența ta îmi luminează viața și vreau să știi că te iubesc necondiționat! La mulți ani de 8 martie 2024, draga mea!”

Mesajul lui Vladimir Putin Ziua Internațională a Femeii este revoltător pentru că vorbește de urările din "fiecare casă și în fiecare familie" în care sunt mame, soții, fiice sau bunici- în condițiile în care peste 75.000 de soldați ruși au pierit în războiul din Ucraina.

Ce a spus Vladimir Putin de Ziua Internațională a Femeii: „Dragi femei, vă felicit sincer cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Așteptam cu bucurie și entuziasm această zi. Ne pregătim din timp pentru această minunată vacanță de primăvară. Și astăzi, în fiecare casă, în fiecare familie, cele mai tandre și calde urări sunt exprimate mamelor, soțiilor, fiicelor, bunicilor, prietenilor noastre”, a transmis Putin într-un mesaj video.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Președintele a subliniat că maternitatea este o misiune glorioasă pentru femei și dat asigurări că autoritățile ruse vor face tot posibilul pentru a sprijini familiile din Rusia.

Ziua Internațională a Femeii. Număr uriaș de văduve și mame îndoliate în Rusia

Ziua Internațională a Femeii. Pierderile de vieți omenești în conflictul din Ucraina este un subiect tabu la Moscova, iar estimările cu privire la numărul de soldați ruși care au murit pe front sunt greu de obținut.


Este un fapt cert că numărul femeilor îndoliate ca urmare a războiului din Ucraina este unul fără precedent în ultimul secol.

Ziua Internațională a Femeii- Rusia pierde, în medie, 120 de soldați pe zi în Ucraina. Numărul de morți și de răniți este în creștere constantă. Dar numărul soldaților ruși morți este greu de estimat.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Presa rusă independentă a calculat câți soldați ruși au murit în doi ani de război. Publicația Meduza,, interzisă de regimul de la Kremlin şi mutată în Letonia, susţine că numărul celor care au căzut în luptă este de cel puţin 75.000.

Vladimir Putin, grațieri de Ziua Internațională a Femeii

Vladimir Putin a semnat pe data de 8 martie 2024 și un decret de grațiere a 52 de femei condamnate la închisoare, potrivit Kremlin.ru.

Atunci când s-a hotărât cu privire la grațiere, șeful statului a fost ghidat de principiile umanității. În primul rând, au fost grațiate femeile cu copii minori, femeile însărcinate, precum și femeile ale căror rude participă la o operațiune militară specială.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si