Jocurile marinaresti sunt deliciul celor care vin an de an sa ia parte la Ziua Marinei din Mehedinti. Momentul de atractie maxima este concusul de alunecat pe barna sau... "Porcul la shcondru", asa cum se numeste jocul marinaresc.

Este un test de echilibru, in care tinerii trebuie sa se tina in picioare pe o barna unsa cu vaselina.

Doar ca... anul acesta, organizatorul a uitat sa ancoreze grinda de lemn. Imediat ce s-a urcat pe ea, unul dintre concurenti a fost la un pas de tragedie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Omul se prabuseste in apa. Doi salvatori, intr-o barca cu vasle, nici nu se uita la el. Chiar si tanarul inoata rapid catre celalalt capat al barnei.

Toti se grabesc sa salveze porcul scufundat cu tot cu barna in apele Dunarii! Bietul animal era pus intr-un sac si legat in varful barnei unsuroase.

Pentru lovitura incasata si pentru ca a fost la un pas sa piara in apele Dunarii, concurentul este lasat sa pastreze marele premiu- porcul care i-a fost frate de suferinta.

De parca cu porci n-ar fi fost suficient, organizatorii au mai avut ceva in program.  Zeci de tineri s-au chinuit minute bune sa prinda cateva ratze aruncate in apa.

Din fericire tot taraboiul a ajuns la final fara ca nimeni sa aiba de suferit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si