La acest capitol ei dețin supremația. Iubesc ca nimeni alții și te fac să te simți mereu în al 9 lea cer.

RAC

Deși are o stare emoțională fluctuantă, cu suișuri și coborâșuri, nativul Rac știe să iubească mai bine ca orice altă persoană. Este mult prea afectuos, tandru și delicat și știe să își facă partenerul să vibreze la intensitate maximă. Nu te poți plictisi în preajma lui, căci te sufocă cu iubire și îți arată cele mai frumoase lucruri pe care nu le știai până acum despre dragoste.

Este un partener loial, care se implică în toate activitățile de cuplu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cum fac sex oamenii aflați în scaun cu rotile. Dezvăluiri din intimitatea unui invalid

Scorpion

Cu un șarm incontestabil, nativul Scorpion nu poate sta prea mult departe de dragoste, căci asta atrage în jurul său. Îi plac oamenii pasionali, la fel ca el, care își condimentează relația cu nebunie. În pat, nimeni nu îi egalează și nu se sfiesc să încerce tot felul de lucruri sau fantezii pe care le au.

Nu se plictisesc ușor de persoana iubită și încearcă să o facă foarte fericită, însă sunt extrem de geloși și posesivi, așa că mare atenție cu ei!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si