Meteorologii spun că dacă începutul de săptămână a venit cu temperaturi scăzute, negative de până la -6-7 grade Celsius în depresiuni, în zilele ce vor urma temperaturile vor crește ușor. În perioada următoare vremea se va încălzi, spun specialiștii.

Zonele din România unde va ninge în această săptămână! Prognoza meteo completă!

Zonele din România unde va ninge în această săptămână! Prognoza meteo completă!

[Sursa foto: Istockphoto.com]

Cum va fi vremea în această săptămână? Zonele din România unde va ninge!

În partea de sud-est a României sunt așteptate temperaturi maxime de 17, 18-19 Celsius.

Valorile din termometre sunt mai mari decât cele normale pentru această perioadă. În acele zone, normalul acestei perioade este de 12-13 grade Celsius. 

„Avem masele de aer cald, vom mai avea advecții calde pe parcursul săptămânii, mai ales în partea de sud și de vest a teritoriului”, a spus meteorologul Alina Șerban la Antena 3 CNN.

Aerul rece se pare că se resimte în partea de nord a țării, acolo unde spre finalul săptămânii se înregistrează temperaturi mai scăzute. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Următoarea săptămână va fi cu alternanțe termice. Nu vor exista temperaturi specifice acestei perioade. 

Când vine vorba despre precipitații, acestea vor apărea temporar pe teritoriul României. Acestea ar putea predomina vestul, nordul și centrul României, acolo unde vor fi cantități mai însemnate.

Meteorologii spun că vor exista și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. În zonele de munte, acolo unde a nins deja, va ninge și în zilele următoare. 

În București, vor exista alternanțe ale temperaturii. În cea mai mare parte a intervalului temperaturile vor fi peste normalul acestei perioade.

Sunt așteptate ploi în prima parte a săptămânii și temperaturile vor varia între 15-16 grade Celsius.

Minimele se ridică și ele. Dacă luni se înregistrau temperaturi ușor negative la periferia Capitalei, care se duceau spre minus 2-3 grade Celsius, în nopțile următoare temperaturile vor crește.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si