În luna iulie a acestui an, Luminița, o sătmăreancă de 48 de ani, a fost găsită moartă în propriul apartament din Cartierul Micro 14.

Zugravul și-a recunoscut în cele din urmă faptele oribile

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, care se afla în locuința ei pentru câteva renovări ar fi fost călăul ei. După câteva discuții, individul nervos ar fi recurs la gestul șocant, moment în care a luat un cutter și i-a tăiat gâtul femeii.

În acel moment, vecinii ar fi auzit-o pe aceasta strigând “Lasă-mă, lasă-mă”,  însă chiar bărbatul ar fi fost primul care a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

În cele din urmă, presat de anchetatori, muncitorul a recunoscut faptele sale care au șocat o țară întreagă.

“Nu știu, cred că din neatenție. Dintr-o ceartă. A fost nemulțumită cu lucrarea și m-a amenințat că ea are avocați și că o să plătesc de 5 ori înapoi. Îmi pare, cum să nu-mi pară. Am luat o viață de om. Asta e”,  a spus criminalul. El locuia în apropiere de Luminița și obișnuia să o viziteze des, alături de soția lui.

El este zugravul care a omorât-o cu un cutter pe o femeie din Satu Mare.

[Sursa foto: Observator]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Dublă crimă la Botoșani. O femeie și fiica ei de 14 ani au fost găsite fără viață într-o casă incendiată. Principalul suspect este tatăl copilei

Acum, vinovatul și-a aflat sentința. Acesta a fost condamnat la 13 ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Cine era femeia de 48 de ani ucisă cu sânge rece?

Luminița este descrisă de către vecini și de apropiați ca fiind un om extraordinar de bun.

Ea era psiholog și își finalizase studiile numai cu medii de zece.

De asemenea, femeia avusese în repetate rânduri colaborări cu medici renumiți din Satu Mare, conform informațiilor furnizate de PresaSM. Însă, Luminița nu a avut mereu parte de o viață roz, deoarece a trecut și prin momente care i-au adus suferința. În 2013, fratele său s-a sinucis în același apartament în care ea și-a dat sufletul, iar tatăl și mama au murit și ei la scurt timp.

Ea este Luminița, femeia ucisă în apartamentul său din Satu Mare.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Autoritățile din Hunedoara sunt în alertă. Un bărbat a ucis-o pe mama fostei iubite și a vrut să-i fie călău și acesteia. Agresorul este de negăsit

Toate aceste greutăți ar fi lăsat urme adânci în sufletul său. Adesea, Luminița ar fi primit bani din partea mătușii sale din Italia, care i-ar fi dat de altfel și banii pentru renovarea apartamentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si