Close sidebar
Close sidebar

10 ani de inchisoare pentru tanarul din Iasi care si-a injunghiat iubita! Ranita, fata a cerut ajutorul pe facebook

Judecatorii din Iasi au finalizat procesul unui tanar din Iasi acuzat de tentativa de omor. Fata injunghiata a fost salvata pentru ca a cerut ajutorul prietenilor pe Facebook.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In toamna anului trecut, Gabriel Condurachi, un tanar de 24 de ani, si-a injunghiat fosta iubita, A.A., de 20 de ani, care tocmai se despartise de el. Conform rechizitorului procurorilor, barbatul a intrat in apartamentul fetei, motivand ca ii trebuie un act ramas la ea. “ Inculpatul i-a smuls telefonul mobil din mana si l-a aruncat pe hol dupa care a strans-o cu mainile de gat, a tras-o de par in interioriorul camerei, unde i-a aplicat numeroase lovituri folosind un cutit. Vazand ca victima sangera abundent, inculpatul a abandonat-o pe podeaua camerei si a parasit locuinţa. Victima a cautat ajutor la vecinii de pe palier insa pentru că nu i-a raspuns nimeni a revenit in apartament si a lansat un mesaj de ajutor pe facebook, care a fost receptionat de mai multe persoane,cerandu-se interventie prin 112”, se arata in rechizitoriu.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Victima a suferit leziuni grave  la nivelul toracelui si fetei, pentru vindecarea carora a necesitat 25-30 zile de ingrijiri medicale si care au fost de natura a-i pune viata in primejdie.
In urma cu o zi, judecatorii au dat verdictul, condamnandu-l pe barbat la 10 ani de inchisoare si la achitarea a 15.000

de lei, daune morale. Sentinta insa nu este definitiva.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI