Urări Sf. Petru și Pavel. Pe 29 iunie 2022, în calendarul ortodox este mare sărbătoare: Sfinții Petru și Pavel.

Iată o listă de urări pentru sărbătoriții zilei de Sfinții Petru și Pavel 2022! La mulți ani!

urări sf petru și pavel

Urări de La mulți ani Sf. Petru și Pavel

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate, și Dumnezeu să te călăuzească și să orânduiască totul cum este

mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească. La mulţi ani!”

„Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de ziua numelui!”

„Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!”

„Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper sa ai parte de cât mai multe zâmbete în viață… La Mulți Ani!”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Ce nume se sărbătoresc de Sf. Petru şi Pavel? Spune-le La mulţi ani!

Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

„Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viată și îți urez un sincer La Mulți Ani!”

„La mulţi ani! și Sfântul Petru/Pavel să te călăuzească mereu!”

urări sf petru și pavel

„La mulţi ani, plini de fericire și de împliniri! Să ai numai zâmbete și soare în calea ta! ”

„La multi ani și mult noroc în această zi specială. Iți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii! ”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate, și Dumnezeu să te călăuzească și să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească. La mulţi ani!”

urări sf petru și pavel

Ce nu este bine să faci în ziua Sfinţilor Petru şi Pavel?

La fel ca în oricare altă zi de sărbătoare, și de Sf. Petru și Pavel nu este bine să faci următoarele lucruri:

 

  • Nu se spală, nu se coase și nici nu se lucrează. Se spune că cei care vor face aceste lucruri vor fi atrase de forțele necurate
  • Una dintre tradițiile populare spune că în această zi nu se pun capcane și nici nu se alungă lupii cu focuri de armă.
    Acest lucru se practică pentru a ține la distanță animalele sălbatice în ceea ce privește furtul de vite din gospodării.
  • O altă tradiție spune că în această zi nu se mănâncă mere, în special de către femei. În caz contrar, cei care au trecut pe lumea cealaltă se vor supăra. Astfel, femeile vor avea voie să mănânce mere abia la Sfântul Ilie.

 

Citeste si:  15 mesaje frumoase pentru Sf. Petru şi Pavel 2022: La mulţi ani!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si