Un botez s-a terminat la spital pentru 12 persoane din Bistrița-Năsăud. Ceea ce ar fi trebuit să fie un eveniment frumos s-a transformat într-un adevărat coșmar. Aceștia ar fi suferit, conform informațiilor de la Antena 3 CNN, o toxiinfecție alimentară.  

Totul a început luni seara, atunci când patru copii au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au început să se simtă rău. Ulterior, trei adulți au avut și ei nevoie de îngrijiri medicale.

 

Citește și: 21 de turiști din Costinești, printre care și șase copii, au ajuns la spital cu indigestie de pe litoral

Conform informațiilor disponibile, la fața locului a venit, de urgență, o autospecială de transport victime multiple, ce aparține de Detașamentul de Pompieri Bistrița-Năsăud. Pe lângă aceasta, pentru a veni în ajutorul victimelor a mai sosit și un echipaj cu medic, de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: 15 copii au ajuns la spital după ce li s-a făcut brusc rău. Aceștia se aflau într-o tabără în Brașov

Situație asemănătoare pe litoral, azi dimineață. 21 de turiști din Costinești, printre care și șase copii, au ajuns la spital cu indigestie

21 de turiști din Costinești au ajuns la spital cu indigestie, după un apel la 112, transmite ISU Dobrogea marți dimineață. Șase copii au ajuns și aceștia la spital. Neregulile de pe litoral au băgat în spital 21 de  turiști din Costinești,  printre care și șase copii.

Citește și: Mai mulți elevi au făcut toxiinfecție alimentară la un banchet

Aceștia au ajuns la spital, după un apel la 112.   „Total pacienti transportati la UPU Constanța 21 (11 femei, 4 barbati, 6 copii), 13 în ATPVM, 3 SMURD, 3 SAJ, 2 SAJ, la locul solicitarii ramane o ambulanta SAJ tip C pentru evaluarea altor pacienti.”,  transmit autoritățile.  

Nereguli uriașe la mai multe localuri de pe litoral

Inspectorii Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor au găsit nereguli uriașe în mai multe localuri de pe litoral. Amenzi de peste 220.000 de euro.

Inspectorii Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor avertizează turiștii să aibă grijă de unde consumă alimente.

Citește și: Alertă în magazine: şampoane, deodorante şi săpunuri cu risc chimic

Mai multe nereguli au fost identificate și au fost aplicate amenzi de peste 220.000 de euro.  

Nu au fost respectate normele sanitare privind condițiile de igienă și temperatură în spațiile de producție și   comercializare a produselor   alimentare, deficiențe privind etichetarea, manipularea și depozitarea produselor alimentare, iar lista continuă. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si