Close sidebar
Close sidebar

13 ani de închisoare pentru un bărbat care și-a ucis soția și a stat cu cadavrul în casă până la putrefacție

Un bărbat de 57 de ani a fost condamnat la închisoare pentru că și-a ucis soția, apoi a stat cu cadavrul ei în locuință.

Diana Puiu,

13 ani de închisoare pentru un bărbat care și-a ucis soția și a stat cu cadavrul în casă până la putrefacție

[Sursa foto: WOWbiz]

DISTRIBUIE
acest articol

Caz șocant într-o familie din Bacău. Un bărbat de 57 de ani și-a ucis soția și a stat cu cadavrul acesteia în casă până a intrat în putrefacție.
Tribunalul Bacău l-a condamnat la 13 ani de închisoare, iar bărbatul este obligat să plătească 20.000 de lei daune materiale, precum și 10.000 de euro daune morale unei victime.

Citește și: Un bărbat și-a tăiat fosta iubită în mai multe bucăți

Potrivit detaliilor din anchetă, bărbatul obișnuia să consume alcoo l împreună cu soția sa, o femeie de 46 de ani, iar pe fondul consumului de alcool au ajuns să se certe. Incidentul a avut loc pe data de 4 aprilie, când femeia a fost lovită de mai multe ori în zona capului.

Citește și: O femeie din Pantelimon a murit după ce a fost înjunghiată de soțul ei. Băiețelul ei a sunat la 112

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În urma loviturilor primite, victima a fost transportată la spital, dar a refuzat să depună plângere și nici nu a acceptat un ordin de protecție împotriva bărbatului.

Citește și: Descoperire macabră în Hunedoara: cadavrul unui bărbat a fost găsit pe un câmp

La un an de la incident, bărbatul și-a ieșit din nou din fire și și-a ucis soția cu o lovitură de cuțit în zona abdominală.

„Inculpatul nu a anunţat, de îndată, autorităţile cu privire la decesul soţiei sale, ci a lăsat cadavrul în locuinţă, acesta intrând în putrefacţie. Inculpatul a sesizat organele de poliţie abia în seara zilei de 9.04.2022, cel mai probabil datorită faptului că nu a mai putut suporta mirosul greu degajat de cadavrul victimei aflat în descompunere”, au stabilit anchetatorii.

Citește și: Mărturii șocante de la locul în care a avut loc măcelul din Bascov: „Avea necaz pe aia mică...”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI