Close sidebar
Close sidebar

13 ani de la moartea Fănicăi. Cum arată mormântul fostei soții a lui Florin Salam

S-au împlinit 13 ani de când Fănica a părăsit această lume. Fosta soție a lui Florin Salam a murit, însă amintirea ei dăinuie și astăzi. Mormântul brunetei este extrem de îngrijit.

Georgiana Balaban,

Fănica a murit în urmă cu 13 ani.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Prima soție a celebrului manelist Florin Salam  și totodată mama copiilor lui, Betty Vișănescu și Dani Stoian, a pierit în urmă cu 13 ani. Familia femeii se ocupă de mormânt și în prezent.

Citește si: Povestea inedită a interlopului care s-a căsătorit cu una dintre fiicele Elenei Merișoreanu. A fost urmărit internațional

Fănica a murit pe 12 aprilie 2009, o zi extrem de dureroasă pentru familia lăutarului. Vezi cum arată mormântul primei soții a lui Florin Salam, după 13 ani de la deces.

Prima soție a lui Florin Salam a murit în urmă cu 13 ani

În imaginile postate pe TikTok se poate observa cu ușurință faptul că mormântul Fănicăi este acoperit și bine îngrijit. La locul de veci, familia a lăsat mai multe fotografii cu fosta soție a lui Florin Salam, dar și mai multe icoane.

Citește si: VIDEO| Nunta lui Florin Salam nu ar fi recunoscută de Biserica Ortodoxă Română

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Mormântul femeii este acoperit cu lumânări, unele dintre ele chiar aprinse, dar și flori. Cu doi ani în urmă, fratele fostei soții a lui Florin Salam, Florin Albu, a adus acuzații grave la adresa fostului său cumnat, susținând că manelistul nu ar mai fi trecut de ani buni la mormântul acesteia.

Citește si: Noi vești în cazul fiului lui Sile Cămătaru. Ce au decis judecătorii

Cu toate acestea, mormântul arată impecabil și este clar că cineva îl îngrijește și îl vizitează des. În anul 2009, vestea morții Fănicăi a venit ca un fulger. Fosta soție a lui Salam s-a stins din viață la Spitalul Floreasca, după ce a pierdut lupta cu o boala. Aceasta a suferit atunci complicații care au fost cauzate de virusul hepatic C.

Fănica a decedat la 27 de ani și a lăsat în urma ei un soț îndoliat, dar și doi copii: Betty și Dani Stoian.

Familia lui Florin Salam a trecut prin clipe grele la momentul respectiv.

Cântărețul a trecut printr-o perioadă foarte complicată din cauza suferinței atunci când și-a pierdut soția.

Citește si: Florin Salam cară banii cu ghiozdanul?! Cum a fost surprins celebrul manelist! Wowbiz.ro are imaginile care vor răsturna lumea muzicii| EXCLUSIV

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI