Close sidebar
Close sidebar

2018 mai sarac! Cat castiga angajatii care muncesc in acest sezon pe litoralul Marii Negre!

Cele mai mici salarii din Romania sunt, conform Institutului National de Statistica, in domeniul hotelurilor si restaurantelor. Astfel, in timp ce in IT salariul mediu net este de 6.689 de lei, cel mai mare din tara, cei care muncesc in hoteluri sau restaurante au o medie a salariului de 1.541 de lei.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform ultimului raport dat publicitatii de Institutului National de Statistica (INS), valorile cele mai mari ale castigului salarial mediu nominal net pe luna martie 2018, raportat la februarie 2018, s-au inregistrat in activitati de servicii in tehnologia informatiei (6.689 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante (1.541 lei).

Profituri mici, salarii mici Danut Juganaru, directorul general al Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta (CCINA) spune ca aceste date scot in evidenta faptul ca domeniul hotelurilor si restaurantelor continua sa ramana pe ultimul loc.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Eu nu sunt surprins atat de faptul ca cele mai mici salarii sunt in domeniul restaurante si hoteluri pentru ca asa a fost in ultimii ani deoarece, chiar daca unora nu le place acest adevar, mai sunt unele unitati prin tara unde se mai practica plata muncii la gri. Adica, un angajat primeste minim pe economie in baza unui contract de munca si, in plus, primeste si alti bani nefiscalizati.

Deci, nu o sa stim niciodata suma intreaga pe care o primeste salariatul din acest sector."

Citeste mai mult AICI! 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI