Neregulile de pe litoral au băgat în spital 21 de turiști din Costinești, printre care și șase copii. Aceștia au ajuns la spital, după un apel la 112.  „Total pacienti transportati la UPU Constanța 21 (11 femei, 4 barbati, 6 copii), 13 în ATPVM, 3 SMURD, 3 SAJ, 2 SAJ, la locul solicitarii ramane o ambulanta SAJ tip C pentru evaluarea altor pacienti.”, transmit autoritățile.  

Citește și: Nereguli uriașe la mai multe localuri de pe litoral

Nereguli uriașe la mai multe localuri de pe litoral

Inspectorii Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor au găsit nereguli uriașe în mai multe localuri de pe litoral. Amenzi de peste 220.000 de euro.

Inspectorii Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor avertizează turiștii să aibă grijă de unde consumă alimente.

Mai multe nereguli au fost identificate și au fost aplicate amenzi de peste 220.000 de euro.  

Nu au fost respectate normele sanitare privind condițiile de igienă și temperatură în spațiile de producție și  comercializare a produselor  alimentare, deficiențe privind etichetarea, manipularea și depozitarea produselor alimentare, iar lista continuă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citește și:  Dezastru într-un restaurant din Costinești. Inspectorii ANPC l-au închis temporar

500 de restaurante, peste 60 de pizzerii, dar şi zeci de cofetării, cantine şi 12 tabere şcolare au fost verificate. Au fost verificate 260 de unități localizate în cele șase zone de interes turistic, respectiv Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Costinești, Eforie Nord, Eforie Sud, Techirghiol, Mangalia și Constanța. 

Dezastru într-un restaurant din Costinești. Inspectorii ANPC l-au închis temporar

Un restaurant din Costineşti a fost închis temporar de ANPC pentru mai multe nereguli. Au fost găsite produse alimentare expirate, mizerie, produse congelate care nu aveau elemente din care să rezultate provenienţa şi data expirării.

ANPC a anunţat miercuri, că a făcut un control la restaurantul Pofta Pescarului din Costineşti.

Citește și:   Condiții mizere într-un spital din Vâlcea: copiii internați dorm pe saltele cu gândaci

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au găsit mai multe probleme. Astfel, în zona barului este utilizat un recipient pentru depozitarea deșeurilor menajere fără capac de protecţie; un agregat frigorific avea acumulări masive de gheaţă şi impurităţi (neigienizat); un congelator în care se depozita îngheţată avea insecte moarte la interior; în zona blocului alimentar au fost găsite agregate frigorifice cu chedere deteriorate şi neigienizate (prezentau acumulări de impurităţi, resturi alimentare şi mucegai).  

Citește și: VIDEO- Început amar pe litoral: Comercianții și antreprenorii înfățișează nereguli șocante/ De la produse expirate la încălcarea regulilor banale

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si