Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - 21 de zile de război. 10 ucraineni ar fi fost împușcați în timp ce stăteau la coadă la pâine

Vladimir Putin este un criminal de război, potrivit unei decizii a senatului american. Este prima rezoluţie care îl condamnă pe liderul de la Kremlin după invazia din Ucraina. Decizia nu-l opreşte, însă, pe acesta să continue să atace ţinte civile în oraşele ucrainene. Kievul a anunţat că a ucis încă un general rus, al patrulea de la începerea războiului. 

Andreea Albu,

21 de zile de război. 10 ucraineni ar fi fost împușcați în timp ce stăteau la coadă la pâine

[Sursa foto: News.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Într-un clip postat de o publicaţie ucraineană apar mai multe cadavre întinse pe jos în faţa unei clădiri. Cei care l-au publicat spun că 10 ucraineni ar fi fost împuşcaţi în timp ce stăteau la coadă la pâine în oraşul Cernigău. Informaţia şi imaginile au fost postate şi de ambasada americană de la Kiev.

Rusia continuă atacurile

În Mariupol, la un spital care încă mai primeşte răniţi, pentru că celelalte au fost bombardate, distanţa dintre viaţă şi moarte se măsoară în secunde. Bombele cad la tot pasul.

Citeste si: Federația Rusă a blocat alte 13 site-uri de știri independente. Mișcarea vine ca o nouă încercare de a anula sursele alternative de informare despre război

Mulţi nu rezistă, iar printre cei mai expuşi sunt copiii. Cadavrele sunt ţinute pe holuri, pentru că nimeni nu are timp de înmormântări, iar atunci când se fac, sunt în gropi comune. Sunt suflete care ar fi trăit dacă această invazie nu ar fi avut loc. Victime nevinovate ale războiului.

Citeste si: Câți cetățeni refugiați din Ucraina s-au angajat pe teritoriul României de la începutul războiului. Anunțul Ministrul Muncii

Ruşii folosesc clădirile rezidenţiale ca adăpost pentru tancurile lor, este acuzaţia ucrainenilor, care arată imagini cu vehiculele militare abandonate printre casele oamenilor. 

Civilii nu au scăpare

Imagini şocante filmate cu drona au fost difuzate de televiziunea germană de stat ZDF.

O maşină albă circulă pe un drum european către Kiev, dar, la un moment dat, şoferul vede un tanc rusesc şi mai mulţi soldaţi ai Moscovei şi decide să întoarcă.

Iese din maşină cu mâinile ridicate, dar este împuşcat mortal de invadatori.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Vladimir Putin: „Dacă Occidentul crede că Rusia va face un pas înapoi, nu înțelege nimic. Operațiunea militară merge până la capăt”

În autoturism se mai aflau o femeie şi un copil, care au fost capturaţi de militarii lui Putin, spun jurnaliştii germani, care precizează că imaginile au fost înregistrate în data de 7 martie.

Atacurile au continuat şi în această dimineaţă. O nouă explozie a fost vizibilă în Kiev, unde un bloc de 12 etaje a fost luat la ţintă de ruşi.

950 de rachete au lansat ruşii de la începutul invaziei în Ucraina, afirmă Pentagonul, care precizează că trupele ruseşti nu au înaintat aproape deloc în ultimele zile.

Ucrainenii spun că au ucis 4 generali ruși

În plus, ucrainenii susţin că au ucis încă un general rus, al patrulea de până acum. Este vorba despre Oleg Mitiaev, în vârstă de 47 de ani, despre care ucrainenii spun că a fost ucis în luptele din Mariupol.

Citeste si: Încă un general din armata lui Vladimir Putin a fost ucis. Ucrainenii au eliminat încă un om important al președintelui Rusiei

Tot Kievul anunţă eliminarea a 7 membri ai unei forţe de elită care era sub comanda directă a lui Vladimir Putin. 6 dintre ei au fost deja înmormântaţi în Rusia.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: În ce stare emoțională este Putin după 21 de zile de război în Ucraina. Dezvăluiri de la Kremlin: "Ziua sa de lucru este extrem de neregulată”

Liderul de la Kiev a vorbit astăzi congresului american, după rezoluţia adoptată de acesta prin care Vladimir Putin a fost declarat criminal de război. El a fost aplaudat la scenă deschisă de oficialii americani, cărora le-a cerut încă o dată să închidă cerul Ucrainei. Şi fostul preşedinte a cerut din centrul Kievului ajutorul vestului. El spune că doar aşa Putin va putea fi oprit.

Citeste si: Astăzi se reiau negocierile. Zelenski: Poziţiile din negocieri sună acum mai realist. Este nevoie de timp pentru ca deciziile să fie în interesul Ucrainei

O nouă rundă de negocieri între ruşi şi ucraineni a avut loc astăzi. Moscova a propus Ucrainei modelul neutralităţii suedeze sau austriece, idee respinsă de oficialii de la Kiev.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI