Close sidebar
Close sidebar

23 de migranți au încercat să ajungă în UE, acunși în mai multe TIR-uri

Polițiștii de frontieră din cadrul punctelor de terecere Nădlac și Nădlac II, Arad, au descoperit 23 de cetățeni din Turcia, Siria și Maroc, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Diana Puiu,


23 de migranți au încercat să ajungă în UE, acunși în mai multe TIR-uri

[Sursa foto: telem.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

23 de migranți din Turcia, Siria și Maroc au încercat să treacă ilegal granița cu Ungaria.

Citeste si: Mașina unor ucraineni a luat foc pe Valea Oltului

"În data de 10 aprilie, la P unctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean bulgar, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în Bulgaria. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, medicamente veterinare pentru o societate comercială din Marea Britanie”, a transmis Poliția de Frontieră, într-un comunicat de presă.

Un TIR cu migranți a fost descoperit la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II

Un caz asemănător a fost înregistrat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, județul Arad, unde într-un TIR, condus de un cetățean german, erau mai mulți migranți.

Citeste si: Polițiștii bulgari au descoperit într-un camion abandonat zeci de migranți, unii cu simptome de asfixie

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascuns pe osia din spate a semiremorcii, o persoană. La cercetări, colegii noștri au stabilit persoana în cauză este cetățean din Maroc, în vârstă de 26 de ani, solicitant de azil în țara noastră”, conform sursei citate.

Citeste si: 32 de cetățeni străini au fost descoperiți la graniță într-un TIR, printre profile de aluminiu

Oamenii legii de la Serviciul de Poliție de frontieră de la vama Nădlac au descoperit 32 de cetățeni stăini ascunși într-un TIR care transporta profile de aluminiu. Oamenii veneau din Siria, Irak și Turcia.

Citeste si: Un traficant român de persoane a fost arestat în Ungaria

Potrivit documentelor de însoţire a mărfii, TIR-ul transporta profile de aluminiu pentru o societate comercială din Germania.

În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit, ascunși în compartimentul pentru marfă printre profilele de aluminiu, 32 de cetățeni străini.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI