Close sidebar
Close sidebar

24 de persoane au murit, iar alte 60 au suferit intoxicatii dupa ce au consumat alcool contrafacut de Craciun

Douazeci si patru de persoane au murit dupa ce au baut alcool contrafacut, in centrul Pakistanului, a anuntat politia marti. Majoritatea victimelor erau crestini care sarbatoreau Craciunul, relateaza AFP.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc sambata, in Ajunul Craciunului, intr-un cartier crestin din Toba Tek Singh, un oras aflat la circa 300 de kilometri sud de Islamabad.

"Potrivit ultimelor noastre informatii, 24 de persoane au murit dupa ce au consumat o bautura toxica fabricata de locuitori in Ajunul Craciunului", a declarat un oficial din politia locala.

Cel putin alti 60 de oameni sufera de intoxicatie, a adaugat el.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In Pakistan, vanzarea de alcool este interzisa pentru majoritatea populatiei, musulmana. Crestinii si strainii de alte religii pot obtine un carnet care le permite sa cumpere alcool, insa pretul este mare.

Numeroase persoane prefera sa isi produca singure bauturi alcoolice acasa, insa uneori acestea sunt toxice.

In octombrie, 11 crestini au murit dupa ce au baut alcool contrafacut, iar cel putin 23 de oameni au avut aceeasi soarta in martie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI