Close sidebar
Close sidebar

25 de cadavre recuperate și 9 persoane decedate într-un incendiu

Douăzeci şi cinci de cadavre au fost recuperate, iar alte nouă persoane sunt date dispărute, după incendiul produs la o ambarcaţiune în largul coastelor Californiei.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cinci persoane, membri ai echipajului, au reuşit să se salveze.

Citeste si: Oamenii legii-selfie cu evadații

Ambarcaţiunea „Conception", cu o lungime de 22 de metri, amenajată pentru ieşiri în larg scufundărilor, s-a scufundat în timp ce pompierii încercau să stingă focul, a anunţat paza de coastă.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: HOROSCOP SEPTEMBRIE 2019: Zile norocoase în Zodiacul chinezesc

În momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului, nava era „în întregime cuprinsă de flăcări", a subliniat, într-o conferinţă de presă, şeriful comitatului Santa Barbara, Bill Brown, însărcinat cu ancheta.

Distrusă de flăcări, „Conception" s-a scufundat la circa 20 de metri de fund, la numai 20 de metri de coasta insulei Santa Cruz, în largul portului său de origine, Santa Barbara. Acolo aruncase ancora, la adăpost într-un mic golf, pentru a petrece noaptea.

Citeste si: 6 ani de la moartea lui Ionuț, băiatul ucis de câini! Mama copilului, mesaj sfâșietor: ”Nu voi uita când m-a îmbrățișat ultima dată”

În total, 39 de persoane se aflau la bord, şase membri ai echipajului şi 33 de pasageri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI