Close sidebar
Close sidebar

25 de imigranti sirieni, prinsi de politisti. Voiau sa patrunda ilegal in Bucuresti cu ajutorul a trei calauze bulgare

Douazeci si cinci de refugiati sirieni, printre care se numarau si patru copii, au fost opriti de politistii de frontiera la granita cu Bulgaria. Acestia intentionau sa patrunda ilegal in Bucuresti. Autoritatile au urmarit doua masini de teren si i-au prins oamenii ascunsi in padurea de la Dumbraveni. Imigrantii urmau sa fie ajutati de trei calauze bulgare pentru a-i transporta pâna in Bucuresti.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politistii de frontiera au sesizat ca doua masini au trecut ilegal vineri frontiera de stat dintre Bulgaria si România, asa ca au inceput sa faca cercetari pentru a afla ce se intâmpla. Au gasit cele doua masini, care erau inmatriculate in Bulgaria, blocate in padura din apropierea localitatii Dumbraveni, din judetul Constanta, potrivit Digi24.

Au fost descoperiti si retinuti 25 de oameni, toti cetateni sirieni. Dintre acestia faceau parte 21 de adulti si patru copii, cu vârste intre 7 si 50 de ani, potrivit unui comunicat emis de Politia de Frontiera.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Refugiatii au afirmat ca voiau, de fapt, sa ajunga in Germania si ca erau nevoiti sa treaca prin Bucuresti.

Sirienii sunt cercetati pentru trecere frauduloasa a frontierei de stat si cei trei cetateni bulgari, care conduceau autorismele, pentru trafic de migranti.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI