Polițiștii au descins astăzi pe moșia lui Nuțu Cămătaru. Oamenii legii căutau un cal furat, însă au descoperit o adevărată grădină zoologică. Interlopul ținea în curte cămile, păsări răpitoare, canguri, câini de luptă, dar și un cangur alb, un exemplar extrem de rar în lume. Și în trecut polițiștii au descoperit lei și urși la liderul interlopilor, iar atunci animalele au fost confiscate, a

transmis Cristian Sabbagh.

Grădină zoologică acasă la Nuțu Cămătaru

Mascații și polițiștii din Ilfov au descins astăzi la moșia lui Ion Balin, cunoscut sub numele de Nuțu Cămătaru, într-un dosar ce vizează infracțiunea de însușire a bunului găsit. Anchetatorii căutau în cal de rasă care ar aparține unui rival interlop. În loc să dea de cal, oamenii legii au descoperit o adevărată grădină zoologică. Mai multe păsări răpitoare, cămile, dar și un cangur alb, un exemplar aproape unic în lume au fost descoperite în curtea familiei Cămătaru. În plus, polițiștii au descoperit mai mulți câini din rase periculoase c are aveau urechile cupate.

Păi deținem legal, că altfel le ridicau va dacă nu dețineam legal. De ce dați toate prostiile, că nu deținem legal, păi n- au ridicat nimic pentru că avem acte pe tot.

Avem menajerie, avem acte pe tot, nu s- a ridicat nimic. Noi facem un bine la animale, le dăm de mâncare, un cal costă câteva sute de euro pe lună să i dai mâncare, a declarat Nuțulică Cămătaru.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

În fața jurnaliștilor a ieșit nimeni altul decât Nuțulică. Fiul lui Nuțu Cămătaru a explicat că pentru toate animalele au acte și că oamenii legii nu au găsit calul pe care îl căutau.

A u verificat caii, au verificat cipurile la toți caii, nu s- a găsit niciun cal... dacă pentru cal pierdut vii cu mascați cu mitraliere, a spus Nuțulică Cămătaru.

La moșie au fost chemați și comisarii gărzii de mediu dar și polițiști de la biroul pentru protecția animalelor Ilfov. O anchetă a fost deschisă, iar cercetările urmează să fie continuate. Nu este prima dată când Nuțu Cămătaru ajunge în vizorul anchetatorilor din cauza animalelor pe care le deține.

În trecut, oamenii legii au descoperit în grădina zoologică improvizată a interlopului patru lei și doi urși animalele au fost atunci confiscate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si