Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - 25 de județe se află sub cod galben de caniculă

Canicula se extinde în vestul și sudul țării noastre. Astăzi, temperaturile vor atinge maxime de 37 de grade. Meteorologii au emis, în această dimineață, un cod galben de caniculă, valabil în mai multe județe din țară.

Redactia Stirile Kanal D,

25 de județe se află sub cod galben de caniculă

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Harta țării va fi săptămâna aceasta foarte colorată. Astăzi, spre exemplu, valul de căldură va cuprinde vestul, sudul și parțial estul țării. Temperaturile vor fi între 33 și 36 de grade Celsius, cu un disconfort termic destul de ridicat. Această avertizare de cod galben este valabilă pentru 25 de județe și se va menține în zilele viitoare. Avem și o avertizare de cod portocaliu, spun meteorologii, cu temperaturi de peste 35 de grade la umbră. Pentru sudul țării avem în vigoare un cod roșu. Valorile termice vor urca până la 40, chiar 42 de grade Celsius. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Specialiștii spun că ar trebui să ne așteptăm și la schimbări bruște ale vremii, adică la ploi și furtuni. Din fericire, acestea vor fi de scurtă durată. Așadar, nu scăpăm cu ușurință de acest val de caniculă care va cuprinde întreaga țară. 

R ecomandările pe perioada de caniculă rămân aceleași: să bem foarte multă apă, să încercăm să nu ieșim din casă la orele amiezii, iar dacă o facem să fim îmbrăcați în haine deschise la culoare, din fibre naturale.”, transmite Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI