Florile au fost si vor fi optiuni excelente atunci cand vine vorba despre accesoriile potrivite pentru decorarea casei si in special a acelor spatii pe care tocmai ce le-am mentionat. Invata sa alegi decoratiunile florile ideale pentru amenajarea holului!

Cutiile cu flori, pentru un hol elegant

Prima optiune pe care ti-o propunem pentru amenajarea holului este sa alegi cutiile cu flori.

Acestea sunt extrem de practice si totodata foarte elegante, iar diversitatea de modele care difera atat ca design cat si ca dimensiuni iti vor oferi posibilitatea sa alegi aranjamentele care sa se integreze perfect in holul tau. Poti achizitiona flori in cutii de la Maison d’Or, o florarie online care se remarca prin calitatea produselor oferite. O cutie cu flori poate fi asezata direct pe podea, caci florile nu se vor strica, dar poate fi folosita, la fel de bine, pentru accesorizarea diverselor obiectelor de mobilier care se regasesc in hol. Vrei un pont? Alege-le in functie de sezon- de exemplu, pentru perioada sarbatorilor de iarna, opteaza pentru aranjamente de Craciun.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Plantele de apartament, perfecte pentru amenajarile practice

Plantele de apartament raman o optiune clasica si sigura pentru decorarea holului, iar aici ne referim, desigur, la florile in ghivece. Feriga, bambusul, Dracaena, orhideele, cactusul sau bonsaii, dar si multe alte tipuri de plante iti pot decora, deci, holul, daca nu iti plac amenajarile cu pretentii si preferi sa pastrezi o linie cat mai practica.

Ai grija, totusi, ca plantele pe care le alegi sa faca parte dintre cele mai rezistente la intuneric, avand in vedere ca, de regula, holurile sau culoarele de trecere dintr-o locuinta nu sunt zone unde sa patrunda, cu generozitate, lumina naturala.

Trandafirii criogenati, aranjamentele sofisticate

Pregateste-te de cea mai tare propunere pentru amenajarea holului intr-o maniera eleganta si extrem de sofisticata: decorarea acestuia folosind trandafirii criogenati. Trandafirii criogenati au devenit un adevarat trend in ultima perioada, fiind preferati in locul clasicelor buchete de flori. Principalul motiv datorita caruia acestia sunt atat de indragiti este rezistenta lor; un trandafir criogenat poate fi pastrat chiar si 25 de ani.

In plus, trandafirii nemuritori, caci asa se mai numesc, nu necesita ingrijiri speciale. Ei sunt disponibili in cupole sau in cutii acrilice, care le asigura protectia necesara impotriva prafului si, pe langa toate acestea, ei chiar adora locurile ferite de lumina directa a soarelui, deci holul este un loc in care se vor adapta foarte bine.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si