Însă, dacă încă nu deții un televizor smart sau măcar unul de ultimă generație, pentru a te putea bucura de imagini de o claritate nemaiîntâlnită, acum este momentul să achiziționezi unul, mai ales că nopțile sunt din ce în ce mai lungi și mai reci iar o seară în fața televizorului cu un pahar de vin poate fi o adevărată încântare.

Iată de ce ai nevoie de un televizor de ultimă generație

În primul rând, un televizor dintr-o generație mai veche nu beneficiază de tehnologia actuală, astfel că nici imaginile, nici sunetul nu sunt redate la acuratețea pe care o poate oferi unul de tip nou. Ba chiar unul dintr-o generație anterioară îți poate obosi ochii destul de tare, pe când unul nou va avea protecție în ecran, astfel te vei putea bucura de o experiență inedită, fără ochi obosiți sau chiar dureri de cap.

Citește si: Irpin, cățelul rănit în războiul din Ucraina, a fost adoptat de o familie din Portugalia- FOTO

Un alt motiv important pentru care ai nevoie de un televizor nou la tine acasă este consumul de energie electrică, mai ales în condițiile în care există deja o criză globală de energie (plus prețuri uriașe) și toată lumea își dorește un consum mai mic.

În aceste sens, un tv de ultimă generație va avea un consum mult mai mic decât unul care are deja câțiva ani de viață. Iar dacă nu știi exact de unde poți găsi unul cu un raport preț calitate bun, un televizor de la Altex.ro poate fi achiziția toamnei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește si: Admiterea la cele 7 facultăți ale Universității de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din București, 4-22 iulie 2022 Hai să fii #Extraordinar la USAMV

Poate cel mai important motiv pentru a achiziționa un televizor nou este înlocuirea celui vechi, cu unul smart, care poate face mult mai multe lucruri decât un tv normal. Poți urmări canalul tău preferat de pe rețelele de socializare, poți instala tot felul de aplicații de streaming (pe lângă cele care vin preinstalate deja), te poți uita la serialele și filmele tale preferate fără să mai fie nevoie de alte fire sau improvizații pentru a vedea ceva la tv. Mai mult decât atât, smart TV-urile sunt concepute pentru a oferi o vizionare de calitate, aproape la fel ca la cinema: imagine, sunet, claritate, culori vii, ba chiar poți pune pauză (ceea ce la cinema nu se poate face!) și poți răspunde la telefon sau la ușă atunci când vine comanda de la restaurantul tău preferat.

Citește si: VIDEO- Ce înseamnă afazia, boala care îl face pe Bruce Willis să renunțe definitiv la actorie

Te-ai hotărât? Dacă motivele enumerate în materialul de mai sus nu te-au convins să îți schimbi televizorul, te poți duce într-un showroom unde le poți testa și, cu siguranță, vei pleca cu unul nou acasă.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește si: O mireasă a fost abandonată de mire, chiar în ziua nunții, iar vestea a fost dată de către mama acestuia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si