Close sidebar
Close sidebar

39 de ani de iubire! Povestea de dragoste a actritei Ilinca Tomoroveanu si a sotului ei, Traian Stanescu. Ea este nepoata lui Octavian Goga!

Asa cum multa lume probabil stie, actrita Ilinca Tomoroveanu este nepoata poetului Octavian Goga. S-a nascut la trei ani dupa moartea acestuia si ii citeste si in ziua de astazi, cu drag, poemele in timpul liber. Nu se intampla prea des insa, intrucat protagonista noastra dedica mult timp scenei, dar si nepotelului pe care il adora.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Ilinca Tomoroveanu a fost o rasfatata a sortii, dupa cum chiar ea povesteste. Actrita si Traian Stanescu, directorul artistic al TNB-ului, au o casnicie de aproape patru decenii, locuiesc intr-o casa cocheta, plina de flori, in centrul Bucurestiului si inca descopera impreuna minunatiile gastronomiei.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Ilinca este pasionata de gatit, iar partenerul ei de viata degusta din toate preparatele jumatatii. Cand sunt intrebati de povestea lor de dragoste, cei doi isi amintesc ca nu au trait o iubire nebuna, la inceput, cum se intampla in lumea teatrului.

Au fost prieteni buni o lunga perioada si usor-usor si-au dat seama ca nu pot trai unul fara celalalt. Lucrurile in comun i-au unit si treptat au devenit fascinati si dependenti unul de celalalt. Acum, marturisesc, fara ezitare, ca nu ar putea trai unul fara celalalt si impreuna se bucura de nepotel, fiul singurului lor mostenitor. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI